M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Tréleres autómentés az autópályán: ideális megoldás a bajbajutott autótulajdonosok számára

 

Manapság az autópályákon történő zavartalan utazást számos kellemetlen helyzet zavarhatja meg: a műszaki hibáktól kezdve a defekteken át egészen a közlekedési balesetekig bármire számíthatnak az autósok. Ilyenkor, az esetek többségében biztosan szükség lesz autómentésre, aminek kivitelezésére számtalan eszköz és jármű áll a rendelkezésre. A kínálatból az autómentéshez gyakorta alkalmaznak trélereket.

Mivel nemcsak személygépjárművek vannak kitéve az autópályákon a váratlan helyzeteknek, hanem lakókocsik, munkagépek és kisbuszok is, az elszállításukat trélerrel lehet a legmegfelelőbben és legbiztonságosabban kivitelezni. Az autómentésekhez használt tréler masszív alumíniumból kerül legyártásra, és a rögzítési pontjaival a nagyobb tömegű járművek, például a kisbuszok szállítására is alkalmas. Ezekben a rögzítési pontokban rejlik a tréleres autómentés legnagyobb előnye, mégpedig az, hogy biztonságosan szállítható bármilyen típusú jármű. 

A tréleres autómentéssel rövid időn belül képes visszaállni a forgalom is az adott területen. Ezekben a váratlan helyzetekben legtöbbször komoly forgalmi fennakadással kell számolni, legfőképp akkor, ha például a jármű az autópálya kellős közepén robban le. A tréler kialakítása lehetővé teszi, hogy egy kis előkészület után, percek alatt felgördíthető rá a hibás jármű, ennek köszönhetően a többi autósnak nem kell hosszú ideig várakoznia, így a komolyabb dugók is elkerülhetőek. 

Mielőtt igénybe venné a tréleres autómentést az autópályán, fontos, hogy legyen tisztában a szolgáltatás egyetlen kritériumával. A tréleres autómentés csakis akkor javasolt és kivitelezhető, ha a szóban forgó gépjármű futóműve sértetlen; ellenkező esetben mindenképp más megoldás után kell nézni!

Ha további kérdései lennének a tréleres autómentéssel kapcsolatban, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén! A minőségi, pontos szolgáltatást garantáljuk!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább