M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Furgonmentés, terepjárómentés Hatvan | Kisteherautó, járműszállítás Hatvan

Furgonmentés, terepjárómentés Hatvan | Kisteherautó, járműszállítás Hatvan

Meghibásodott autója az m3-as autópályán, mikor Hatvan mellett visz az útja, és nem tud tovább menni? Ne essen pánikba, mert van segítség, bármi is legyen a gond! Autómentő szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, Önnek annyi a dolga, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat és mi máris indulunk a helyszínre!

Furgonmentés, terepjárómentés Hatvan | Kisteherautó, járműszállítás Hatvan

Kollégáink a helyszínre érve felmérik milyen mértékű a hiba, és ha helyben nem megoldható a javítás, elszállítják járművét tréleresen vagy vontatva, ahogy Önnek jobban megfelel.

Természetesen autósegély szolgáltatásunk nemcsak személyautók mentésére és szállítására korlátozódik. Kérje segítségünket akkor is, ha a jármű balesetes, defektes, kitört kerekű, kormánymű sérült, luxusautó vagy elektromos autó, automata váltós gépkocsi, veterán, sport vagy hibrid autó.

Rutinos, szakértő munkatársaink hozzáértése és korszerű, jól felszerelt gépparkunk nemcsak ezeket a járműveket tudja elszállítani, hanem vállaljuk kisteherautók, furgonok, terepjárók, kisbuszok, pickupok mentését és szállítást!

Hatvanban és környékén, az m3-as mentén mindig segítünk a bajba jutott autósoknak. Vállalkozásunk sok éves múltja, kollégáink szakértelme és kiváló felszereltségünk garantálják, hogy minőségi szolgáltatást biztosítunk Önnek!

Ne feledje, minket hívhat éjjel-nappal, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésér, mert nálunk az ügyfél az első! Hívását követően a legrövidebb időn belül indulunk a megadott helyszínre, hogy segíthessünk.

Ha körkét, profi autómentőr és autószállításra van szüksége az m3-as autópályán Hatvanban és környékén, mi vagyunk a legjobb választás! Velünk csak jól járhat! Hívjon és segítünk Önnek!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább