M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Furgonmentés, terepjárómentés Gyöngyös | Kisteherautó, járműszállítás Gyöngyös

Furgonmentés, terepjárómentés Gyöngyös | Kisteherautó, járműszállítás Gyöngyös

Gyöngyös környékén halad az m3-as autópályán, mikor autója felmondja a szolgálatot?  Nem kell aggódnia, hogy hogyan tovább, csak annyi a dolga, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat, és mi máris indulunk, hogy segíthessünk!

Furgonmentés, terepjárómentés Gyöngyös | Kisteherautó, járműszállítás Gyöngyös

Hívását követően kollégáink a legrövidebb időn belül elindulnak a megadott helyszínre.  Megérkezve felmérik milyen mértékű a probléma. Kisebb hiba esetén a helyszínen elvégzik a szükséges javításokat, hogy Ön minél előbb folytathassa útját.  Ha komolyabb a gond, és nem javítható helyben, autómentő szolgáltatásunknak köszönhetően munkatársaink elszállítják járművét a legközelebbi szervízbe, vagy az Ön által megadott helyre.

A szállítást az Ön igényeinek megfelelően vontatva, vagy tréleresen végezzük. Modern, jól felszerelt gépparkunknak és kollégáink szakértelmének köszönhetően nemcsak személyautókat tudunk elszállítani. Vállaljuk furgonok, terepjárók, kisteherautó, kisbuszok, pickup terepjárók mentését szállítását. Ha szükséges, emelővillás autómentést is végzünk.

Akkor is hívjon miket bátran, ha műszaki mentésre, autósegély szolgáltatásra van szüksége, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Mi vagyunk a jó megoldás akkor is, ha veterán autó, sport autó, kitört kerekű autó, hibrid balesetes autó, elektromosautó, automata váltós autó, netán balesetes, defektes vagy luxusautó mentését és szállítását kell elvégezni!

Ne feledje, ha Gyöngyösön és környékén jár az M3-ason és gondja támad kisteherautójával vagy egyéb járművével, hívja éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunkat, és mi azonnal a segítségére sietünk! Gyors, korrekt szakszerű autómentés és autószállítás szolgáltatásunkban nem fog csalódni!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább