M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Rekettyés pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Rekettyés pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán a Rekettyés pihenőnél vagy annak környékén hibásodott meg a gépjárműve? Akkor keressen minket bátran, segítünk Önnek! Akár helyszíni javításról, akár elszállításról van szó, autómentő, autószállító szolgáltatásunk áll rendelkezésére. Hívása utána, amilyen gyorsan csak lehet, a helyszínre érkezünk.

Autószállítás Rekettyés pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Telefonhívását követően munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkezik, és a probléma súlyától függően a legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára.

Kollégánk a hívását követően azonnal indul a helyszínre, és a hibafeltárását követően a lehető legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára!

Autósegély szolgáltatásunkkal helyszíni hibák javítását is orvosolni tudjuk. Munkatársaink mind jól képzettek. Tudunk segíteni gumiprobléma, kerékcsere, autó zárnyitás, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés vagy üzemanyagpótlásban is. Modern eszközparkunkkal, rendszeresen karbantartott és szervizelt autóinkkal ezek számunkra nem jelentenek akadályt. Így hamar folytatni tudja az útját.

Sajnos az az eset is előfordulhat, hogy nincs lehetőség a helyszíni javításra, ilyenkor a legközelebbi szervizbe szállítjuk gépjárművét. Autószállítást nem csak személyautók esetén vállalunk, hanem kisbuszok, motorkerékpárok, teherautók, kamionok, nyergesvontatók, munkagépek, lakókocsik esetében is. Autómentő, autószállító szolgáltatásunk minden esetben gyors, szakszerű és olcsó. Szállítást tréleresen vagy vontatva biztosítjuk ügyfeleink számára. Többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is megoldjuk Ön helyett.

Ügyfélszolgálatunk egész héten non-stop hívható!

Ha szakszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres a Rekettyés pihenő vagy annak vonzáskörzetében, akkor hívjon minket, bennünk nem fog csalódni! Elérhetőek vagyunk egész évben, ünnepnapokon és hétvégéken is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább