M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Polgári pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán halad a Polgári pihenő környékén, amikor megadja magát az autója? Autójához szeretne egy gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást? Helyszíni javítás vagy autója elszállítását is megoldjuk! Keressen fel minket, és kollégánk, amilyen gyorsan csak tud kiérkezik a meghibásodás helyszínére.

Autószállítás Polgári pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Hívása után kollégáink azonnal a helyszínre sietnek, és a lehető legjobb megoldást fogják nyújtani az Ön számára!

Magasan képzett szakembereinknek és modern eszközökkel felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően helyszíni javítást is vállalunk, így nem kell órákat várakoznia egy szervizben. Helyszínen javítható problémák közé tartozik a kerékcsere, gumiprobléma, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés, autó zárnyitás és az üzemanyagfeltöltés is.

Ha gépjárművének a javítását mégsem lehet a helyszínen orvosolni, akkor autóját elszállítjuk a helyszínről. Személyautók autószállítása mellett vállalunk még teherautók, kamionok, nyergesvontatók, munkagépek, lakókocsik, pótkocsik és motorkerékpárok szállítását is. Az autószállítást meg tudjuk oldani tréleresen vagy vontatva is! Gépjárműveink szervizeltek és rendszeresen karbantartottak. Ezen felül, ha esetleg utasai elszállítását is szeretne ránk bízni, az sem akadály, többszemélyes autóinkkal ezt a terhet is levesszük az Ön válláról!

Esetleg külföldön kellene egy autómentő szolgáltatás? Ebben az esetben is hívjon minket! Munkatársain mind nagy rutinnal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban is!

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll ügyfeleink rendelkezésére!

Polgári pihenőben vagy annak környékén keres kiváló, szakszerű, olcsó, megbízható autómentő, autószállító szolgáltatást? Akkor hívjon minket! Az év bármely napján elérhetőek vagyunk, akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább