M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Nagyfügedi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Nagyfügedi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán a Nagyfügedi pihenőnél jár, amikor autója feladja a szolgálatot? El kellene szállítani vagy helyszíni javításra volna szüksége? Keressen minket, mi segítünk! Autómentő, autószállító szolgáltatásunk egész évben áll ügyfeleink rendelkezésére.

Autószállítás Nagyfügedi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Megkeresése után a munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkezik, és gyors felmérés után a legjobb megoldást fogja kínálni az Ön számára.

Autósegély szolgáltatásunkkal helyben megoldható javításokat is megtudunk oldani. Ezzel elkerülheti az órákig való várakozást. A javításokba beletartozik a kerékcsere, gumiprobléma, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás is. Munkatársaink mind magasan képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Ha nagyobb a gépjárműve problémája, mint ami a helyszínen megoldható, akkor természetesen elszállítjuk az autóját a legközelebbi szervizbe. Elszállítás vállalunk tréleresen és vontatva is.  Modern gépjárműparkunknak és rendszeresen szervizelt, karbantartott járműveinknek köszönhetően személyautók elszállítása mellett foglalkozunk még kisbuszok, teherautók, kamionok, munkagépek, lakókocsik és motorkerékpárokkal is. Ha esetleg utasai elszállítását is ránk szeretné bízni, semmi akadálya. Többszemélyes autóinkkal ezt is megoldjuk Ön helyett!

Esetleg külföldön jár, és ott keres egy autómentő szolgáltatást? Ez esetben is tudunk segíteni, munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban!

Ne feledkezzen meg autószállító szolgáltatásunkról se, ami a hét minden napján áll rendelkezésére!

Ha egy szakszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres a Nagyfügedi pihenő környékén, akkor hívjon minket! Az év bármely napján nonstop elérhetőek vagyunk hétvégén és ünnepnapokon is.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább