M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Kisbagi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Ön a Kisbagi pihenő környékén autózik, amikor is egyszer csak lerobban gépjárműve? Ne essen kétségbe, mi segítünk! Hívja autómentő. autószállító szolgáltatásunk, ha helyszíni javításra, vagy akár autója elszállítására van szükség.

Autószállítás Kisbagi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma, mely éjjel-nappal elérhető: +36 (70) 224-1441

Hívását követően munkatársaink amilyen gyorsan csak lehet a helyszínire érkeznek, és a javításhoz a legjobb megoldást fogják választani.

Jól képzett és nagyon tapasztalt kollégáinknak köszönhetően, autósegély szolgáltatásunkkal helyszíni javítást is vállalunk, legyen szó gumiproblémáról, kerékcseréről, üzemanyagpótlásról, motorbeindításról, autója zárnyitásáról vagy akkumulátor feltöltésről. Ezekben mind tudunk segíteni.

Ha a probléma nagyobb autóján, mint amit helyszínen lehetne orvosolni, akkor természetesen elszállítjuk gépjárművét egy közeli szervizbe. Modern gépjárműparkunknak és eszközeinknek köszönhetően nem csak személyautók elszállításában tudunk segíteni, hanem teherautók, kisbuszok, kamionok, lakókocsik, munkagépek, nyergesvontatók és motorkerékpárokéban is. Gépjárműveink mind rendszeresen szervizeltek és karbantartottak. Ha esetleg gondot jelent utastársai elszállítása ebben is tudunk segíteni! Többszemélyes autóinkkal elszállítjuk őket a meghibásodás helyszínéről, levéve a terhet az Ön válláról!

Esetleg külföldön lenne szüksége autómentő, autószállító szolgáltatásra? Ez esetben is hívjon minket, kollégáink nagy rutinnal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban is.

Autómentő szolgáltatásunk áll bajba jutott sofőrök segítségére a hét minden napján!

Ha egy gyors, olcsó autószállító, autómentő szolgáltatást keres az M3-as autópálya Kisbagi pihenője és környékén, akkor hívjon minket! Az év bármely napján non-stop elérhetőek vagyunk, hétvégén és ünnepnapokon is.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább