M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Kisasszonytéri pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Kisasszonytéri pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éppen üzleti úton van gépjárművével, mikor az megadja magát az M3-as autópálya Kisasszonytéri pihenőjénél? Ha segítségre van szüksége, hívjon minket! Helyszínen javítható problémák és autója elszállítása esetén is tudunk segíteni. Autószállító, autómentő szolgáltatásunk mindkét esetben áll rendelkezésére.

Autószállítás Kisasszonytéri pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható: +36 (70) 224-1441

Telefonhívását követően munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkezik, és a probléma súlyától függően a legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára.

Jól képzett szakembereinknek és modern gépjárműparkunknak köszönhetően, ahol minden autónk rendszeresen karbantartott és szervizelt, helyszíni javításokat is vállalunk! Többek között kerékcsere, gumiprobléma, motorbeindítás, autó zárnyitás, üzemanyagpótlás vagy akár akkumulátor feltöltés is belefér a javításba. Így nem kell órákat várakoznia az út szélén vagy egy szervizben.

Ha a probléma súlyosabb a vártnál, és nem lehet a helyszínen megjavítani, akkor elszállítjuk gépjárművét egy közeli autószerelő műhelybe. Szolgáltatásunk része, hogy személyautók autószállítása mellett vállaljuk még motorkerékpárok, lakókocsik, munkagépek, nyergesvontatók, kamionok, teherautók és kisbuszok elszállítását is. A szállítást ügyfeleink kérésére vontatva vagy tréleresen is tudjuk vállalni. Ha esetleg gondot okozna utasai elszállítása a meghibásodás helyszínéről, akkor ebben is segítünk! Többszemélyes autóinknak köszönhetően utastársainak sem kell órákat várakoznia a helyszínen.

Ne feledkezzen meg autómentő szolgáltatásunkról se, amely éjjel-nappal hívható, a hét minden napján!

Megbízható, olcsó, gyors, szakszerű autószállítás, autómentés a Kisasszonytéri pihenő és környékén! Hívjon minket az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább