M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Kerekharaszti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Kerekharaszti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éppen az M3-as autópályán halad a Kerekharaszti pihenő környékén, mikor autója felmondja a szolgálatot? Keressen minket bátran! Kisebb és nagyobb probléma esetén is tudunk segíteni! Kisebb meghibásodás esetén, jól képzett munkatársunk a helyszínen orvosolja a problémát, nagyobb hiba esetén pedig elszállítjuk gépjárművét!

Autószállítás Kerekharaszti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet kiérkezik a meghibásodás helyszínére, és mindig a legjobb megoldást nyújtja az Ön számára.

Hívását követően gyorsan megkezdjük autója helyszíni javítását, vagy elszállítását.

Autómentő, autósegély szolgáltatásunknak köszönhetően helyszíni javítást is tudunk vállalni! Legyen szó kerékcseréről, gumiproblémáról, motorbeindításról, autó zárnyitásról, üzemanyagpótlásról, akkumulátor feltöltésről, ezeket mind megoldjuk. Modern gépjárműparkunk és magasan képzett szakembereinknek köszönhetően ezek nem jelentenek gondot. Így gyorsan folytatni tudja megkezdet útját.

Természetesen vannak olyan meghibásodások, mikor a helyszíni javítás nem lehetséges, ilyenkor elszállítjuk gépjárművét vontatva vagy tréleresen. Korszerű autómentőinknek és felszereléseinknek köszönhetően nem csak személyautóját, hanem teherautót, kisbuszt, kamiont, pótkocsit, lakókocsit, motorkerékpárt vagy akár munkagépet is eltudunk szállítani. Ha esetleg utasai elszállítását kell megoldani, ebben is tudunk segíteni, többszemélyes autóinknak köszönhetően.

 Ügyfélszolgáltatásunk az év bármely napján hívható non – stop!

Külföldön akadt el autójával? Nemzetközi fuvarozásban tapasztalt munkatársaink ebben is tudnak segíteni! Akár több autó egyszerre való elszállítását is vállaljuk!

Nyugodtan keressen minket, ha a Kerekharaszti pihenő vagy környékén keres egy kiváló, precíz, olcsó, gyors autómentő, autószállító szolgáltatást! Telefonszámunk éjjel – nappal hívható ünnepnapokon és hétvégén is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább