M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Jakabpusztai pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Jakabpusztai pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán a Jakabpusztai pihenőnél jár, amikor autója felmondja a szolgálatot? Hirtelen azt se tudja kihez forduljon? Akkor hívjon minket, és nem fog csalódni! Autómentő szolgáltatásunk segít helyszíni javításban és autója elszállításában is!

Autószállítás Jakabpusztai pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Megkeresését követően munkatársunk a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezik, és az Önnek legjobb megoldást fogja nyújtani.

Autósegély szolgáltatásunk és nagyon jól képzett munkatársaink lehetővé teszik, hogy helyszíni javítást is vállaljuk, amibe beletartoznak a következők: gumiprobléma, kerékcsere, motorbeindítás, autó zárnyitás, akkumulátor feltöltés és üzemanyagpótlás is.

Abban az esetben, ha a meghibásodás nagyobb, mint amit helyben lehet javítani, akkor elszállítjuk a gépjárművét. Szállítást vállalunk tréleresen és vontatva is. Modern gépjárműparkunkkal és eszközeinkkel nem csak személyautók szállítását tudjuk megoldani, hanem kisbuszok, kamionok, teherautók, nyergesvontatók, munkagépek és motorkerékpárokét is. Gépjárműveink mind rendszeresen szervizeltek és karbantartottak. Ezen felül többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is ránk bízhatja. Így nekik sem kell órákat várakozniuk az út mentén.

Nemzetközi fuvarozásban is nagy tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink. Így ha esetleg külföldön keres egy autómentő, autószállító szolgáltatást, hívjon minket!

Ne feledkezzen meg a minden nap hívható autószállító szolgáltatásunkról se!

A Jakabpusztai pihenő és annak vonzáskörzetében keres megbízható, szakszerű, olcsó autómentő szolgáltatást, akkor keressen minket bátran! Hívását fogadjuk az év bármely napján, akár ünnepnapokon és hétvégén is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább