M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Igrici pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán az Igrici pihenő vagy annak környékén halad autójával, amikor hirtelen valamilyen meghibásodás éri? Ne essen kétségbe, mi segítünk Önnek! Kisebb probléma esetén magasan képzett kollégánk a helyszínen javítja problémáját, ha nagyobb a meghibásodás, akkor pedig elszállítjuk autóját tréleresen vagy vontatva!

Autószállítás Igrici pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Nonstop elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Megkeresése után a lehető leggyorsabban érkezik ki munkatársunk a meghibásodás helyszínére, és a legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára!

Helyszíni javítás esetén több probléma megoldásában is tudunk segíteni, ilyen lehet akár zárprobléma, kerékcsere, gumiprobléma, üzemanyagpótlás, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés. Mi ezekben mind tudunk segíteni! Ezekre garancia lehet modern gépjárműparkunk, és nagy szakmai hozzáértéssel rendelkező munkatársaink. Így gyorsan tudja folytatni az útját, és nem kell órákat várakoznia.

Nagyobb a probléma jelentkezett, és sajnos nem oldható meg a helyszínen? Akkor is rendelkezésére áll az autómentő, autószállító szolgáltatásunk. Tréleresen és vontatva is el tudjuk szállítani a meghibásodott gépjárművét. Autószállítást tudunk vállalni személyautók mellett, teherautókra, kamionokra, kisbuszokra, lakókocsikra, pótkocsikra, és motorkerékpárokra is. Gépjárműveink mind szervizeltek és rendszeresen karbantartottak.

Többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is átvállaljuk Ön helyett, így nekik se kell a meghibásodás helyszínén órákat várakozni.

Szolgáltatásaink az év bármely napján non-stop elérhető!

Korszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres az Igrici pihenő vagy annak környékén? Hívjon minket bátran, hétvégén és ünnepnapokon is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább