M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Horti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éppen üzleti úton van az M3-as autópályán a Horti pihenő vagy ismertebb nevén 60-as fogadó környékén mikor is megadja magát gépjárműve, és mielőbbi segítségre lenne szüksége? Helyszíni javítás vagy elszállítás esetén keresse autómentő, autószállító szolgáltatásunkat! Bennünk nem fog csalódni! Elérhetőek vagyunk az év bármely napján!

Autószállítás Horti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Nonstop elérhető ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársaink a lehető leggyorsabban kiérkeznek a helyszínre, és a meghibásodástól függően a legjobb megoldást fogják nyújtani az Ön számára.

Autósegély szolgáltatásunknak és magasan képzett szakembereinknek köszönhetően helyszíni javításokat is vállalunk. Lehet akár kerékcsere, gumiprobléma, üzemanyagpótlás, akkumulátor feltöltés, zárprobléma, motorbeindítás, kollégáink ezekben mind tudnak segíteni. Így gyorsan tudja folytatni megkezdett útját!

Ha a probléma nem megoldható a helyszínen, akkor természetesen elszállítjuk gépjárművét a legközelebbi szervizbe. Modern gépjárműparkunknak és felszerelésinknek köszönhetően nem csak személyautók elszállítását tudjuk megoldani, hanem kisbuszok, teherautók, lakókocsik, pótkocsik, kamionok, munkagépek és motorkerékpárokét is! Járműveink mind rendszeresen karbantartottak és szervizeltek. Ha esetleg utasai elszállítását is meg kell oldani, többszemélyes autóinkkal ez nem akadály.

Külföldi útján jár, amikor lerobban autója és kellene egy autómentő, autószállító szolgáltatás? Keressen minket, munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban is. Gépjárműveinkkel akár tréleresen és vontatva is hazaszállítjuk autóját!

Ne feledkezzen meg autómentő szolgáltatásunkról se, amely nonstop elérhető a hét minden napján!

Autómentő, autószállító szolgáltatás a Horti pihenő, ismertebb nevén 60-as fogadó és környékén! Hívjon minket ünnepnapokon és hétvégén is, mi elérhetőek vagyunk!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább