M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Halászaranyosi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Halászaranyosi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Ne essen pánikba, ha az M3-as autópálya Halászaranyosi pihenőjénél vagy annak környékén robbant le autójával, hanem keresse autómentő, autószállító szolgáltatásunkat! Hívjon minket, és érkezik a gyors segítség! Munkatársaink a lehető leghamarabb a meghibásodás helyszínére érkeznek.

Autószállítás Halászaranyosi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársaink gyorsan kiérkeznek a helyszínre, és a gyors felmérés után a legjobb megoldást fogják nyújtani az Ön számára!

Kollégáink helyszíni javítást is vállalnak, köszönhetően nagy tudásuknak és tapasztalataiknak. Autósegély szolgáltatásunkba beletartozik a kerékcsere, a gumiprobléma, a motorbeindítás, az autó zárnyitás, az üzemanyagpótlás és az akkumulátor feltöltés is. Így gyorsan folytatni tudja megkezdett útját, nem kell órákat várakoznia az út szélén!

Ha nagyobb a probléma, mint amit a helyszínen lehet orvosolni, akkor elszállítjuk gépjárművét a legközelebbi szervizbe. Modern eszközeinknek és gépjárműparkunknak köszönhetően nem csak személyautók elszállítását tudjuk biztosítani, hanem teherautók, kisbuszok, kamionok, motorkerékpárok, lakókocsik, munkagépek és nyergesvontatókét is. Gépjárműveink rendszeresen szervizeltek és karbantartottak. Az elszállítást vontatva és trélerrel is megoldjuk. Többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is biztosítjuk!

Külföldön robbant le az autója? Ebben is tudunk segíteni! Munkatársaink nagy rutinnal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban! Egyszerre több autó elszállítását is megoldjuk!

Autómentő szolgáltatásunkról se feledkezzen meg, a hét bármely napján elérhető!

Az M3-as autópálya Halászaranyosi pihenőjénél vagy annak vonzáskörzetében keres olcsó, gyors, szakszerű autószállító, autómentő szolgáltatást? Hívjon minket, bennünk nem fog csalódni! Elérhetőek vagy az év minden napján, hétvégéken és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább