M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Görbeházi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Görbeházi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Váratlan hiba érte autóját a Görbeházi pihenő közelében, és segítségre lenne szüksége? Ne aggódjon, mi segítünk! Ha nem tud tovább haladni, és helyben javítható problémája van, vagy elszállításra van szüksége, mi megoldjuk Ön helyett! Keresse autómentő, autószállító szolgáltatásunkat az év bármely napján!

Autószállítás Görbeházi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet kiérkezik a meghibásodás helyszínére, és mindig a legjobb megoldást nyújtja az Ön számára.

Helyszíni javítás formájában több lehetőséget is biztosítunk, mivel munkatársaink mind magasan képzettek így, ha kerékcserére, gumihibára, üzemanyag feltöltésre, autó zárnyitásra, akkumulátor feltöltésre van szüksége, mi segítünk! Nem csak munkatársaink jól képzettsége, hanem nagyon jól felszerelt gépjárműparkunknak is köszönhető, hogy ilyen sok szolgáltatást tudunk nyújtani.

Abban az esetben, ha nincs lehetőség a helyszíni javításra, akkor természetesen elszállítjuk gépjárművét a legközelebbi szervizben. Szállítást tréleresen és vontatva is vállalunk. Személyautó autószállítás mellett kisbuszok, teherautók, kamionok, munkagépek, nyergesvontatók és motorkerékpárok szállítását is megoldjuk. Járműveink mind karbantartottak és rendszeresen szervizeltek. Többszemélyes autóinkkal utastársai elszállítását is vállaljuk, így nekik se kell sokat várakoznia az út mentén.

Nemzetközi fuvarozásban is nagy tapasztalattal rendelkeznek kollégáink! Ha külföldön szükséges az autómentés, autószállítás akkor is keressen minket! Akár több autó elszállítását is megtudjuk oldani!

Ne feledkezzen meg szolgáltatásainkról se, amit éjjel-nappal hívhat az év bármely napján!

Ha autómentésre, autószállításra lenne szüksége a Görbeházi pihenő vagy annak vonzáskörzetében, hívjon minket bátran, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább