M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Geleji pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán halad a Geleji pihenő közelében, mikor meghibásodik a gépjárműve? Szeretne gyors segítséget? Autómentő, autószállító szolgáltatást keres? Hívjon minket, és nem fog csalódni! Munkatársunk gyorsan kiérkezik a helyszínre, és egy gyors felmérés után vagy helyszínen megjavítja autóját, vagy elszállítja a legközelebbi szervizbe.

Autószállítás Geleji pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Nonstop szolgáltatásunk telefonszáma: +36 (70) 224-1441

Jól képzett kollégánk a telefonhívását követően a lehető leggyorsabban érkezik ki a megadott helyszínre, és javasolni fogja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Autósegély szolgáltatásunknak és modern gépjárműparkunknak köszönhetően helyszíni javításokat is végeznek kollégáink, amibe beletartoznak a következők: gumiprobléma, kerékcsere, zárnyitás, motorbeindítás, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás is. Szakembereink mind magasan képzettek, járműveink pedig rendszeresen szervizeltek és karbantartottak.

Ha az autóján nagyobb a probléma, mint amit a helyszínen meg lehet oldani, akkor autószállítást fog javasolni a kollégánk. Autószállítást vállalunk tréleresen és vontatva is! Autószállító szolgáltatásunk személyautók mentése mellett kiterjed még kisbuszok, teherautók, kamionok, munkagépek, nyergesvontatók, lakókocsik és motorkerékpárokra is. Ezen felül többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is átvállaljuk Ön helyett, így nekik se kell órákat várakozniuk az út szélén.

Éjjel-nappal elérhető autószállító szolgáltatásunkat se felejtse el, hívhatja a hét minden napján!

Nemzetközi fuvarozásban is nagy tapasztalata rendelkeznek munkatársainknak. Így ha esetleg külföldön akadt el autójával. Egyszerre több gépjármű hazaszállítását is vállaljuk!

A Geleji pihenő vagy vonzáskörzetében keres megbízható, gyors, szakszerű autómentő, autószállító szolgáltatást, akkor hívjon minket! Az év bármely napján elérhetőek vagyunk, akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább