M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Galga pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán a Galga pihenő környékén, más néven Katapult büfénél az M3-as autópályán robbant le gépjárműve? Ne essen kétségbe, mi segítünk! Nem tud tovább haladni? Esetleg csak kisebb meghibásodás érte autóját, amit helyben lehet javítani? Akkor hívjon minket, nem fog csalódni! Gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást nyújtunk!

Autószállítás Galga pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Nonstop elérhető ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Megkeresése után kollégáink, amilyen gyorsan csak tudnak kiérkeznek a helyszínre, és a legjobb megoldást fogják nyújtani Önnek!

Magasan képzett munkatársainknak köszönhetően, ha helyszínen javítható problémája van, ők megoldják azt is! Kerékcsere, gumiprobléma, üzemanyagpótlás, akkumulátor feltöltés, motorbeindítás, ezekben mind tudunk segíteni. Modern gépjárműparkunknak köszönhetően minden felszerelésünk adott. Így hamar folytatni tudja megkezdett útját! Elkerülheti az órákig tartó várakozást egy szervizben.

Ha az adott meghibásodás nagyobb, mint amit helyszínen meg tudna javítani munkatársunk, akkor elszállítjuk gépjárművét a legközelebbi szervizbe, és csereautót tudunk biztosítani, hogy gyorsan tovább tudjon haladni. Autószállítást végzünk tréleresen és vontatva is! Személyautók mellett kisteherautók, munkagépek, nyergesvontatók, motorkerékpárok, kisbuszok és kamionok elszállítását is vállaljuk!  Ha esetleg többen utaztak, és utastársai elszállítását is meg kell oldani, ebben is tudunk segíteni. Többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását megoldjuk, így nekik se kell órákat várakozni az út szélén.

A hét minden napján hívhatja szolgáltatásunkat 0-24 órában.

Keressen minket, ha a Galga pihenő, más néven Katapult büfénél Aszód és Hatvan között az M3-as autópályán vagy annak környékén keres gyors, olcsó, szakszerű autómentő, autószállító szolgáltatást! Hívhat minket hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább