M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Ecsédi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópálya Ecsédi pihenője, ismertebb nevén Héliosz büfé környékén halad gépjárművével amikor az megadja magát? Ne essen kétségbe, mi segítünk! Kisebb és nagyobb meghibásodásokon egyaránt tudunk segíteni, vagy helyszínen megjavítjuk autóját vagy elszállítjuk. Keresse fel autómentő, autószállító szolgáltatásunkat, bennünk nem fog csalódni!

Autószállítás Ecsédi pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálati számunk: +36 (70) 224-1441

Hívását követően kollégánk amilyen gyorsan csak lehet a meghibásodás helyszínére érkezik, és megkezdi a hiba javítását.

Munkatársaink nagyon jól képzettek, és ennek köszönhetően sok mindent a helyszínen is meg tudnak javítani, legyen akár zárprobléma, üzemanyagpótlás, gumihiba, kerékcsere, motorbeindítási gond. Ezeket mind orvosolni tudják, így Önnek nem kell sokat várakoznia az út szélén, és gyorsan folytatni tudja megkezdett útját. Ha esetleg többen utaztak, és gondoskodni kellene utasai elszállításáról, többszemélyes autóinkkal ez is megoldható.

Ha a hiba feltárását követően kiderül, hogy nagyobb a baj, mint amit reméltünk, akkor elszállítjuk gépjárművét egy megfelelő szervizbe. Modern gépjárműparkunknak, kiváló eszközeinknek köszönhetően, szakszerű, gyors autómentő, autószállító szolgáltatást tudunk biztosítani. Személyautók szállítása mellett vállalunk még teherautók, kisbuszok, kamionok, lakókocsik, nyergesvontatók, munkagépek és motorkerékpárok elszállítását is.

Esetleg külföldön mondta fel a szolgálatot gépjárműve? Ez sem jelent problémát! Nemzetközi fuvarozásban nagy rutinnal rendelkező szakembereink haza szállítják autóját! Akár több jármű egyszerre elszállítása is megoldható!

Ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható a hét minden napján!

Megbízható, gyors, szakszerű autómentő, autószállító szolgáltatásra van szüksége az Ecsédi pihenő vagy ismertebb nevén Héliosz büfé és annak vonzáskörzetében? Hívjon minket bátran, akár hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább