M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autószállítás Borsókúti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Borsókúti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Az M3-as autópályán a Borsókúti pihenő, OMW benzinkút környékén jár autójával, mikor az feladja a szolgálatot? Nem tudja, hogy kihez forduljon? Gyors, olcsó, autómentőt, autómentést, autószállító szolgáltatást keres? Akkor hívjon minket, és mi segítünk! Akár helyszíni javításról legyen szó, akár gépjárműve elszállításáról.

Autószállítás Borsókúti pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Éjjel-nappal hívhat minket, telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársunk, amilyen gyorsan csak tud a helyszínre érkezik, és az Önnek legmegfelelőbb megoldást fogja nyújtani.

Autósegély szolgáltatásunkat is igénybe veheti, amellyel helyszíni javítást biztosítunk. Ha motorbeindítási gondjai vannak vagy zárproblémája, kerékcsere, gumi probléma jelentkezett, üzemanyagszint csökkenés vagy akkumulátor gondok léptek fel, akkor ezekben mi tudunk segíteni! Modern gépjárműparkunknak és jól képzett szakembereinknek köszönhetően, ezek számunkra nem jelentenek problémát. Így hamar folytathatja megkezdett útját.

Lehetőségeink azért korlátozottak, és ha nagyobb a probléma, mint amit helyszínen meg tudunk oldani, akkor elszállítjuk autóját a legközelebbi szervizbe. Szolgáltatásunk kiterjed személyautók szállítása mellett teherautók, kisbuszok, motorkerékpárok, kamionok, nyergesvontatók, munkagépek, lakókocsik mentésére is. Gépjárműveink folyamatosan szervizeltek és karbantartottak. Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk! Több személyes autóinkkal utasai elszállítását is tudjuk biztosítani!

Esetleg külföldön venné igénybe a segítségünket? Ebben is állunk rendelkezésére! Nemzetközi fuvarozásban nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink, egy gyors egyeztetés követően indulnak is a meghibásodás helyszínére.

Ne felejtse el autómentó, autószállító szolgáltatásunkat se, amely a hét minden napján áll rendelkezésére!

Autómentő, autómentés, autószállító szolgáltatás a Borsókúti pihenő OMW benzinkút és vonzáskörzetében! Keressen fel az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább