M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autószállítás Babati pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Autójával éppen az M3-as autópályán a Babati pihenő közelében halad, amikor is meghibásodik gépjárműve? Nem tudja, hogy mekkora a baj, lehet hogy csak egy helyszínen megoldható problémája van vagy el kell szállítani autóját? Ebben az esetben bátran forduljon hozzánk, állunk bajba jutott gépjárművezetők rendelkezésére!

Autószállítás Babati pihenőben, tréleres autómentő M3 autópályán

Non-stop elérhetőek vagyunk. Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Munkatársunk hívását követően a lehető leggyorsabban kiérkezik a megadott helyszínre, és a legmegfelelőbb megoldást fogja javasolni Önnek!

Autósegély szolgáltatásunkkal állunk a rendelkezésére amennyiben helyszínen orvosolható autója problémája. Ilyen meghibásodások lehetnek például: motorbeindítás, kerékcsere, gumiprobléma, üzemanyagpótlás, akkumulátor felöltés, autó zárnyitás is. Korszerű gépjárműparkunknak, eszközeinknek, valamint magasan képzett kollégáinknak köszönhetően ezekben mind tudunk segíteni, így nem kell több órát eltölteni egy szervizben.

Hogyha sajnos a meghibásodás megjavítására nincs lehetőség a helyszínen, akkor autószállító szolgáltatásunkat veheti igénybe. Ebbe beletartozik személyautók autószállítása mellette kisbuszok, teherautók, munkagépek, nyergesvontatók, lakókocsik, pótkocsik, kamionok és motorkerékpárok szállítása is. Gépjárműveink mind jól felszerelt eszközökkel rendelkeznek, szervizeltek és folyamatosan karbantartottak. Az autója elszállítását vontatva és tréleresen is tudjuk vállalni! Ha esetleg gondot okozna utasai elszállítása, mi ezt is átvállaljuk Ön helyett!

Ne feledkezzen meg szolgáltatásainkról se, ami a nap 24 órájában elérhető!

Korrekt, olcsó, szakszerű, megbízható autómentő, autószállító szolgáltatás a Babati pihenőben vagy annak vonzáskörzetében? Igen, hívjon minket, mi segítünk! Ügyfélszolgálatunk 0-24 órában hívható hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább