M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Veresegyház non-stop | M3 autómentés, autószállítás

Meghibásodott autójához keres azonnali, szakszerű, olcsó autómentő. autószállító szolgálatot? Helyben javítható meghibásodáshoz keres kiváló szakembert? Hívjon minket mi segítünk!

M3 autómentes Veresegyház

M3 autómentés Veresegyház

Az év minden napján éjjel – nappal hívható autómentő, autószállító szolgáltatás Veresegyház területén!

Személyautó, kisteherautó, motorkerékpár, kisbusz sérülése, problémája esetén a megfelelő gépjárművet kiválasztva  érkezünk ki a megadott helyszínre és leszállítjuk, vagy helyben javítjuk autója meghibásodását. Nem kell több órát várakoznia a segítség kiérkezésig, mi akár 1 órán belül a helyszínre érkezünk. Legyen akár vontatva vagy tréleres szállítás.

Korszerű eszközrendszerünknek köszönhetően, gyors, szakszerű helyszíni javítást is tudunk vállalni. Keressen minket a non – stop hívható ügyfélszolgálatunkon és egy gyors egyeztetés után kollégánk azonnal a helyszínre indul, hogy javítani tudják a meghibásodását. Így nem kell órákat töltetni egy szervízbe! Gyorsan folytatni tudja megkezdett útját! Ezen felül tudunk biztosítani csereautót is, ha arra van szüksége!

Gumiszervíz, defekt? Hívjon és mi gyorsan a helyszínre érkezünk, hogy segíthessünk. Segíteni tudunk még üzemanyagpótlásban, motorbeindításban, akkumulátor feltöltésben, zárnyitásban is. Önnek annyi a dolga, hogy tárcsázza a telefonszámunk, és mi már indulunk is a probléma helyszínére.

Utasai elszállítását is meg tudjuk oldani a többszemélyes autóinknak köszönhetően, így nekik se kell az út szélén több órát várakozniuk. Mi ezt is megoldjuk Önnek!

Esteteg külföldön akadt el a gépjárművével? Abban is tudunk segíteni! Nemzetközi fuvarozásban is nagy rutinnal rendelkezünk! Akár több autó egyszerre való elszállítását is megoldjuk!

Autómentő, autószállító szolgálat Veresegyház és környékén az év minden napján non-stop! Keressen minket mielőbb!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább