M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Szada non-stop | M3 autómentés, autószállítás

Szada vagy annak vonzás körzetében robbant le autójával? Keres egy megbízható, gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgálatot? Vagy helyben javítható meghibásodásához szakembert?

M3 autómentes Szada

M3 autómentés, autószállítás Szada

Keressen fel minket, hogy mihamarabb segíthessünk: +36 (70) 224-1441

Szolgáltatásunk egész évben, ünnepnapokon és hétvégén is áll bajba jutott sofőrök rendelkezésére. Gyorsan a helyszínre érkezünk így nem kell órákat várakoznia a meghibásodás helyszínén.  Éjjel – nappal hívhatja ügyfélszolgálatunkat!

Gyors, szakszerű autószállítás, autómentés! Személyautók elszállítása mellett, kamionok, kisbuszok, teherautók, pótkocsik, munkagépek, lakókocsik és motorkerékpárok mentését is vállaljuk. Hívása után a kollégánk ezekhez mérten a megfelelő járművel fog a helyszínre érkezni. Legyen akár tréleres vagy vontatva szállítás, bármelyiket vállaljuk. Ha utasai elszállításáról is gondoskodni kell, mit ez is vállaljuk. Többszemélyes autóinkkal elszállítjuk útitársait, hogy nekik se kelljen órákat várakoznia az útmentén.

Kisebb meghibásodáshoz kellene szakszerű, gyors, olcsó szakember? Nem szeretne megszakítani az útját? Hívjon minket mielőbb és kollégánk a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezik, hogy segíthessen! Legyen szó defektről, gumiproblémáról, akkumulátor feltöltésről, üzemanyagpótlásról, ajtaja zárnyitásáról, motorbeindításról mi segítünk! Szakemberünk a leggyorsabb, legjobb megoldást fogja nyújtani az Ön számára.

Az ország határain kívül akadt el gépjárművével? Ebben is tudunk segíteni, hívjon bátran és akár több gépjárművet egyszerre is elszállítunk külföldről is!

Ne várakozzon órákat ha bajba került Szada vagy környékén! Keresse fel éjjel – nappal hívható ügyfélszolgálatunkat és mi segítünk !

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább