M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Mezőkövesd non-stop | M3 autómentés 0-24

Mezőkövesd vagy környékén hagyta cserben autója? Az M3 autópálya mezőkövesdi szakaszán robbant le gépjárműjével?

M3 autómentes Mezőkövesd

Ha Önnek szakszerű, gyors, megbízható autósegély, autómentő, autószállító szolgáltatásra van szüksége, hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat!

Nincs is bosszantóbb annál, ha sietnie kellene de induláskor nem indul autója, vagy menet közben megsérül, meghibásodik, defektet kap, és ez miatt órákat kell várakozni autója mellett, vagy akár félbeszakítani útját! Ilyen esetben mindig legyen kéznél non-stop elérhető ügyfélszolgálatunk elérhetősége, hogy szakembereink mielőbb kiérkezve a helyszínre a legmegfelelőbb segítséget tudják nyújtani, a lehető legrövidebb időn belül.

A telefonos egyeztetés után szakembereink a legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelt autóval és az Ön gépjárművéhez szükséges alkatrészekkel indulnak a meghibásodás, sérülés helyszínére.

Gyors szerviz szolgáltatásunknak köszönhetően meghibásodástól függően akár a helyszínen is megoldjuk problémáját, így azonnal folytatni tudja útját.

Gumiszervizünkkel vállaljuk defektet kapott, megsérült kereke gyors cseréjét, javítását, hogy Önnek a lehető legrövidebb időre kelljen megszakítani útját.

Modern autónkkal minden ügyfelünknek az év bármely napján, non-stop ügyeletben nyújtunk segítséget. Legyen szó autósegélyről, autómentésről, mi rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Lehetőség szerint akár a meghibásodás helyén megoldjuk problémáját, vagy a legközelebbi szervizbe, megadott helyszínre szállítjuk gépjárművét!

Szakszerű, olcsó, s.o.s autómentés, autószállítás trélerrel vagy vontatva Mezőkövesd és környékén, valamint az M3 autópálya egész szakaszán.

Éjjel-nappal működő autósegély szolgáltatás, hogy a helyszíni javítás után rövid időn belül folytatni tudja útját.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább