Facebook
Blogger
Autómentő Gyöngyös non-stop | M3 autómentés 0-24
M3 autómentő, autómentés

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Gyöngyös non-stop | M3 autómentés 0-24

Non-stop autómentés Gyöngyösön és környékén az év bármely napján! Autósegély szolgáltatásunkkal az autószállítás mellett a bajba jutott gépjármű helyszíni javítását is vállaljuk!

M3 autómentes Gyöngyös

Hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy mielőbb a helyszínre érkezhessünk!

Felszerelt gépjárműparkunknak és modern műszaki eszközeinknek köszönhetően szakszerű segítséget nyújtunk sérülés, műszaki meghibásodás, gumiprobléma esetén, hogy a legrövidebb időn belül folytatni tudja útját! Legyen szó személygépjárműről, motorról, teherautóról, buszról, mi minden kategóriában vállalunk tréleres vagy vontatva szállítást is.

Autóklub ügyfeleknek Sárga Angyal szolgáltatásunkkal nyújtunk segítséget non-stop ügyeletben, az év bármely napán. A meghibásodás, sérülés helyszínéről az Ön által megadott helyszínre vagy a legközelebbi szervizbe szállítjuk gépjárművét.

Olcsó, gyors, megbízható, s.o.s autómentés Gyöngyösön és az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentésben, autószállításban otthon vagyunk! Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, mi gyors kiérkezési idővel, éjjel – nappal az Ön segítségére sietünk.

Autószerviz, autósegély, gumiszerviz szolgáltatásunkkal akár a helyszínen is megoldjuk műszaki meghibásodását, abroncs vagy gumiproblémáját. Hívja ügyfélszolgálatunkat, és a telefonos egyeztetés után a megfelelő műszaki eszközökkel, alkatrészekkel, autógumival indulunk a helyszínre. Azon dolgozunk, hogy a meghibásodás, sérülés miatt a lehető legrövidebb időt kelljen várakoznia. Gyors szervizünk az év bármely napján hívható.

Ne bosszankodjon sérült, meghibásodott gépjárműje mellett! Tárcsázza inkább telefonszámunkat, és mi gyorsan a helyszínre érkezve megkezdjük a lehetséges műszaki javítást vagy az autószállítást!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább