M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Gelej non-stop | M3 autómentés Gelej 0-24

Gelej vagy környékén érte sérülés autóját? Műszaki meghibásodás miatt nem tudja folyatatni útját? Defektet kapott kereke okoz bosszúságot?

M3 autómentes Gelej

Ha szakszerű, gyors, de mégis olcsó segítséget keres gépjárműve problémájához, hívja éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatunkat! Az év bármely napján Ügyfeleink segítségére sietünk.

Legyen szó személyautóról, motorkerékpárról, buszról, teherautóról modern járműparkunknak köszönhetően bármely kategóriában vállalunk autómentést, autószállítást. Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkeznek, így Önnek nem kell órákat várni a segítségre.

Non-stop, s.o.s autómentés, autószállítás trélerrel vagy vontatva.

Ha autójának a helyszínen megoldható problémája van, munkatársaink a telefonos egyeztetés után a megfelelő műszaki eszközökkel ellátott autónkkal érkeznek a helyszínre. Felmérve a meghibásodást, azonnali gyors szervizelést hajtanak végre, így Ön rövid időn belül folytathatja útját. Autósegély szolgáltatásunk 0-24 órában várja hívását.

Gumiszervizelés akár a helyszínen is lehetséges! Autójának megfelelő szerszámokkal, abronccsal, gumival ellátott kiérkező szervizautónk lehetővé teszi, hogy Önnek egy defekt, sérülés miatt ne kelljen egy műhelybe mennie, és órákat várnia a javítási munkálatokra. A megadott helyre kiérkezve mi azonnal megoldjuk problémáját.

Autómentő szolgáltatásunk az ügyfeleink részére gyors, szakszerű segítséget biztosít, legyen szó autósegélyről, autómentésről, autószállításról. Autója cserben hagyta, de mi nem fogjuk! Hívja telefonszámunkat, hogy mielőbb a helyszínre érkezhessünk!

Autómentő, autószállító, autó-és gumiszerviz szolgáltatás Gelej és környékén, illetve az M3 autópálya teljes szakaszán az év bármely napján non-stop ügyeletben.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább