M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő Fót non-stop | M3 autómentés, autószállítás Fót

Fót településen vagy annak közelében adta fel gépjárműve a szolgálatot és azonnali segítségre lenne szüksége? Megbízható, szakszerű, gyors autómentést keres, de hétvége vagy ünnepnap van?

M3 autómentes Fót

M3 autómentés Fót

Nálunk ez nem jelent problémát! Az év minden napján non-stop állunk bajba jutott autóvezetők rendelkezésére. Hívása után kollégáink amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkeznek. Széleskörű szolgáltatásinknak köszönhetően nem csak autója elszállítását, hanem helyszíni javítását is vállaljuk.

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Legyen személyautó, kisbusz, pótkocsi vagy lakókocsi, teherautó, munkagép, kamion vagy esetleg motorkerékpár mi ezeket mind elszállítjuk. Akár vontatva vagy tréleres szállítást is végzünk, így telefonhívás után a megfelelő autóval megyünk ki a helyszínre. Többszemélyes autóinkkal utasai elszállítását is megoldjuk, így nem kell nekik se órákat várakozni az út szélén. Ez a gond sem terheli Önt tovább.

Autómentő szolgáltatásunk törekszik a gyors, szakszerű megoldásokra, így nem kell órákat szervízben várakozni, ha kisebb javításról van szó, mi helyszíni javítását is vállalunk. Keressen minket, ha gumi probléma, kerékcsere, akkumulátor meghibásodás, zárnyitás, üzemanyag felöltés miatt kellett megállni autójával és szakembert keres. Az év bármely napján, kiválóan felszerelt autóinkkal érkezünk ki a meghibásodás helyszínére.

Bennünk nem fog csalódni! Gyors, minőségi, olcsó szolgáltatást nyújtunk, amit rendszeresen szervízelt, karbantartott, jól felszerelt autókkal, és magasan képzett szakemberekkel végzünk. Ezen kívül még minden gépjárművűnk el van látva teljes körű felelősség- és rakománybiztosítással.

Külföldi autómentésben is tudunk segíteni! Nemzetközi fuvarozásban nagy tapasztalattal rendelkező kollégánk egy gyors ügyintézés után, hamar a segítségére siet, ha Magyarország határain kívül akadt el autójával.

Keressen fel minket, ha Fót vagy környékén hibásodott meg gépjárműve, és gyors autószállításra, autómentésre van szüksége.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább