M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Sástó | Non-stop tréleres autómentés Sástó

Sástó vagy környékén akadt el gépjárművével, és egy megbízható, gyors, olcsó autómentést, autószállító, autómentő szolgáltatást keres? Hívjon minket bátran, mi segítünk!

Autómentő, autószállító Sástó | Non-stop tréleres autómentés

Autómentő szolgáltatásunk több éves tapasztalattal rendelkezik autószállítás és autómentés területén. Hívjon minket éjjel-nappal az év bármely napján. Biztosítjuk, hogyha minket választ akkor nem kell órákat várakoznia az út szélén.

Non-stop elérhető ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441.

Éjjel-nappal hívható autószállító, autómentő szolgáltatásunkkal személyautók mellett, kisbuszok, teherautók, kamionok, munkagépek, lakókocsik, nyergesvontatók és kerékpárok szállítását is vállaljuk tréleres vagy vontatva is. Hívása után ennek megfelelő járművel fog kollégánk kiérkezni a helyszínre. Sőt többszemélyes autómentőinkkel utasai elszállítását is megoldjuk Ön helyett!

Ezen felül nagyon jól képzett munkatársaink helyszíni javítást is vállalnak, mint például a kerékcsere, gumiprobléma, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás, autója zárnyitása is. Modern gépjárműparkunknak és korszerű eszközeinknek köszönhetően ez mind nem jelent akadályt cégünknek. Így nem kell órákat várakoznia egy szervizben. Nagyobb probléma esetén biztosítunk csereautót, hogy gyorsan folytatni tudja megkezdett útját. Hívhat minket az év bármely napján, akár ünnepnapokon és hétvégén is.

Bennünk nem fog csalódni! Autóink szervizeltek és rendszeresen karbantartottak, a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve. Ezen felül az összes gépjárművünk el van látva felelősség- és rakománybiztosítással is! Munkatársaink pedig mindig jól képzettek.

Keressen minket, ha Sástó vagy környékén robbant le autójával, és egy megbízható, gyors, olcsó autómentés, autószállító, autómentő szolgáltatást keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább