M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Parádsasvár | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop autószállítás, autómentés Parádsasvár és vonzáskörzetében egész évben! Autómentő, autómentés szolgáltatásunk nem csak autója elszállítását, hanem a helyszíni javítását is magába foglalja.

Autómentő, autószállító Parádsasvár | Non-stop tréleres autómentés

Keressen minket ügyfélszolgálatunkon, hogy mihamarabb a megadott helyszínre érkezhessünk!

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Modern gépjárműparkunknak és felszereléseinknek köszönhetően szakszerű segítséget tudunk nyújtani műszaki meghibásodás, sérülés, gumiprobléma vagy egyéb meghibásodás esetén is. Gépjárműparkunknak köszönhető, hogy nemcsak személyautó szállítását tudjuk vállalni, hanem kisbusz, kamion, teherautó, munkagép, nyergesvontató és motorkerékpár esetén is mozgósíthatóak vagyunk. A szállítás megoldható tréleren vagy vontatva. Utasai elszállítását is megoldjuk Ön helyett többszemélyes autómentőinknek köszönhetően! Így nekik sem kell órákat várakoznia az út mentén.

Gyors, precíz, szakszerű, olcsó autómentés, autószállítás Parádsasvár és az Mátra területén.

Autósegély, autószerviz, gumiszerviz szolgáltatásainknak köszönhetően helyszíni javítást is tudunk vállalni. Legyen szó műszaki meghibásodásról, gumiproblémáról, akkumulátor feltöltésről, üzemanyagpótlásról. Keressen minket ügyfélszolgálatunkon, és telefonos egyeztetés után kollégáink máris útra kelnek a megfelelő gépjárművel és felszereléssel. Ügyfélorientált gondolkodásmódunk, segít abban, hogy minél jobb és gyorsabb kiszolgálást kapjon. Kollégáink, akár 30 perc alatt a meghibásodás helyszínére érkeznek. Hívhat bennünket az év bármely napján, legyen akár hétvége vagy ünnepnap.

Külföldön lerobbant autóját is hazaszállítjuk! Gyors telefonos egyeztetés után munkatársunk indul is a bajba jutott autóvezető segítségére. Kollégáink mind nagy rutinnal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban. Igény esetén csereautót is tudunk biztosítani!

Parádsasvár vagy környékén megbízható autómentőt, autómentés, autószállítás, autószállító szolgáltatást keres, akkor hívjon minket bátran! Éjjel-nappal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább