M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentő, autószállító Mátraszentistván | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Mátraszentistván | Non-stop tréleres autómentés

Mátraszentistván vagy annak közelében adta fel gépjárműve a szolgálatot, és azonnali segítségre lenne szüksége? Szakszerű autószállítást, autómentést keres, de hétvége van vagy éppen ünnepnap?

Autómentő, autószállító Mátraszentistván | Non-stop tréleres autómentés

Nekünk semmi nem jelent problémát! Egész évben non-stop állunk bajba jutott ügyfeleink rendelkezésére. Hívását követően munkatársaink, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkeznek. Autója elszállítása mellett, magasan képzett szakembereink helyszíni javítást is vállalnak. Így, ha kisebb problémája akad, akkor akár fél órán belül folytatni tudja megkezdett útját.

Elérhetőségünk: +36 (70) 224-1441.

Személyautó, kisbusz, munkagép, nyergesvontató, kamion, teherautó, lakókocsi, motorkerékpár, lehet bármelyik jármű, mi megoldjuk az elszállítását! Kérhet tréleres vagy vontatva való szállítását is! Ha ezt a telefonos egyeztetésben megemlíti, és kollégánk ennek megfelelően fog a megadott helyszínre érkezni, sőt, ha utasainak az elszállítását is kéri, akkor többszemélyes autómentőnkkel ez is megoldható!

Autómentő szolgáltatásunkkal azonnali, gyors, probléma megoldást keresünk a kisebb, helyszínen orvosolható javításokra, meghibásodásokra, így Önnek nem kell egy szervizben órákat várakoznia. Keressen minket, ha gumiprobléma, kerékcsere, akkumulátor meghibásodás, üzemanyag feltöltés vagy zárszerkezet probléma miatt megállni kényszerült, és segítségre lenne szüksége. Az év bármely napján modern műszaki eszközökkel felszerelt autómentővel érkezünk ki a meghibásodás helyszínére.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi autómentésben  is. Így ha esetleg külföldön akadt el autójával, akkor is tudunk segíteni! Akár több autó egyszerre való elszállítását is vállalni tudjuk!

Hívjon minket, ha Mátraszentistván vagy vonzáskörzetében robbant le autójával, és megbízható, azonnali autószállító, autómentő szolgáltatást keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább