M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentő, autószállító Mátraszentimre | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Mátraszentimre | Non-stop tréleres autómentés

Mátraszentimre vagy annak vonzáskörzetében hibásodott meg gépjárműve? Gyors segítséget szeretne műszaki hibás autójához? Vagy csak autómentéshez, autószállításhoz kellene gyors, szakszerű segítség?

Autómentő, autószállító Mátraszentimre | Non-stop tréleres autómentés

Munkatársaink az év bármely napján állnak bajba jutott ügyfelink rendelkezésére. Gyors, olcsó, megbízható segítségnyújtás! Éjjel-nappal elérhető autómentés, autómentő, autószállító szolgáltatásunkkal akár helyszíni javítását is tudunk vállalni, köszönhetően magasan képzett szakembereinknek! Hívását 0-24 órában tudjuk fogadni, akár ünnepnapokon és hétvégén is.

Elérhetőségünk: +36 (70) 224-1441.

Utazásunk során akármikor érheti autónkat váratlan meghibásodás, defekt, sérülés. Bosszantó, ha ezen esetben nem tudjuk kihez forduljunk, hogy szakszerű és gyors segítségünkre legyen, és ez miatt több órát kell várakoznunk az út szélén. Hogy ezeket elkerülje mentse el telefonszámunkat! Ránk mindig számíthat!

Személyautók szállítása mellett teherautók, kisbuszok, motorkerékpárok, kamionok, munkagépek, lakókocsik, nyergesvontatók mentését is vállaljuk. Gyors telefonos egyeztetés után a megfelelő vontató vagy tréleres járművünkkel érkezünk a helyszínre. Többszemélyes autóinknak köszönhetően utasait is el tudjuk szállítani a meghibásodás vagy sérülés helyszínéről. Hívjon minket, hogy mielőbb indulhassunk!

Autószállító, autómentő szolgáltatásunk a helyszínen megoldható meghibásodásokra nyújt gyors segítséget. Munkatársunk gépjárművéhez szükséges műszaki eszközökkel felszerelt autóink egyikével érkezik ki a megadott helyszínre, és gyors megoldást keres. Modern gépjárműparkunknak köszönhetően Önnek nem kell egy szervizben kivárnia autója javítását, hanem rövid időn belül folytathatja útját.

Hívjon minket, ha Mátraszentimre vagy környékén profi, gyors, megbízható, olcsó és non-stop elérhető autómentést, autómentőt, autószállítót, autósegélyt keres!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább