M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Mátraháza | Non- stop tréleres autómentés

Mátraháza vagy közelében adta fel gépjárműve a szolgálatot, és azonnali segítségre lenne szüksége? Szakszerű, olcsó autómentés, autószállító, autómentőt keres, de hétvége vagy ünnepnap van?

Autómentő, autószállító Mátraháza | Non- stop tréleres autómentés

Nekünk semmi nem jelent akadályt! Az év bármely napján 0-24 órában elérhetőek vagyunk, és várjuk a bajba jutott ügyfeleink hívását. Munkatársaink egy gyors telefonos egyeztetés után, azonnal indulnak a meghibásodás helyszínére. Autómentő, autómentés, autószállító szolgáltatásunk mellett, vállalunk helyszíni javítást is, köszönhetően magasan képzett kollégáinknak.

Ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441.

Legyen szó, akár személyautó, kisbusz, kamion, teherautó, munkagép, nyergesvontató vagy akár motorkerékpárról, mi elszállítjuk. Trélerrel vagy akár vontatva is el tudjuk szállítani gépjárművét. Kollégáink kiválasztják a mentéshez megfelelő autómentőt, és ezzel fognak a helyszínre érkezni. Többszemélyes autómentőinknek köszönhetően akár utasai elszállítását is meg tudjuk oldani, így nekik se kell sokat várakozni az út mentén.

Autómentő szolgáltatásunk kiterjed helyszíni javításokra is, ahol azonnali, gyors segítséget tudunk nyújtani. Munkatársaink mind magasan képzettek. Keressen minket kerékcsere, gumiprobléma, zárnyitás, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás esetén is. Az év bármely napján elérhetőek vagyunk, hétvégén és ünnepnapokon is! Modern autómentő gépjármű parkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Keressen minket, nem okozunk csalódást! Szakszerű, olcsó, gyors autómentés, autómentő, autószállító szolgáltatást nyújtunk! Gépjárműveink mind teljes körű felelősség- és rakománybiztosítással vannak ellátva!

Hívjon minket, ha szakszerű, azonnali, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres Mátraháza és környékén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább