M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Mátrafüred | Non-stop tréleres autómentés

Non-stop működő autószállító, autómentő céget keres Mátrafüred vagy annak vonzáskörzetében defekthez vagy valamilyen meghibásodáshoz? Hívjon minket, az év minden napján elérhetőek vagyunk!

Autómentő, autószállító Mátrafüred | Non-stop tréleres autómentés

Autómentő szolgáltatásunkkal nem csak személyautók, hanem kamionok, teherautók, kisbuszok, munkagépek, nyergesvontatók és motorkerékpárok szállítását is vállaljuk. Autószállítást vállalunk vontatva és tréleren is. Hívása után munkatársunk, amilyen gyorsan csak lehet a helyszínre érkezik, és segít Önnek!

Jól képzett szakembereink a helyszínen is vállalnak javítást, így nem kell egy szervizben tölteni az egész napját, hanem minél előbb folytatni tudja megkezdett útját. Modern gépjárműparkunknak köszönhetően a legkorszerűbb autómentővel érkezik kollégánk a helyszínre, és azonnal a rendelkezésére áll. Nagyobb meghibásodás esetén csereautót biztosítunk!

Defekt, gumiprobléma? Ez esetben is tudunk segíteni! Gumiszervizünknek köszönhetően, kollégánk a helyszínen megoldja kerékcseréjét vagy akár motorproblémáját, akkumulátor feltöltését, üzemanyagpótlását is. Keressen minket 0-24-ben, akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Azonnali autómentés, autószállítás szolgáltatás az év minden napján Mátrafüred és környékén!

Helyszínen megoldható meghibásodás esetén is vegye igénybe szolgáltatásainkat! Ne bosszankodjon sokat az út szélén, mentse el telefonszámunkat, és ilyen esetben hívjon minket azonnal!

Esetleg külföldön robbant le autója? Akkor is hívjon minket! Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi fuvarozásban is. Több gépjármű egyszerre történő hazaszállítását is vállaljuk!

Hívja non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkat, ha olcsó, gyors, szakszerű autósegély, autómentő szolgáltatást keres Mátrafüred és környékén!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább