M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Kerecsend | Non-stop tréleres autómentés

Műszaki hibás, sérült autójához keres megbízható, gyors, kedvező áron dolgozó autómentést, autószállító, autómentő szolgáltatást? Akár helyben javítható meghibásodáshoz kellene segítség? Kollégáink jól felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően, mindenre találnak megoldást.

Autómentő, autószállító Kerecsend | Non-stop tréleres autómentés

Éjjel-nappal elérhető autószállítás, autómentés Kerecsend és környékén egész évben.

Non-stop hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Teherautó, motorkerékpár, személygépkocsi, kisbusz meghibásodása, vagy bármilyen sérülése esetén mi gyorsan a helyszínre érkezünk, nem kell több órát várakozni. Munkatársaink a hibának megfelelően, olyan felszereléssel érkeznek a helyszínre, hogy mihamarabb elkészüljön a javítás, vagy elszállítás. Igény esetén vontatás mellett tréleres elszállítást is vállalunk.

Modern felszereléseinknek, eszközparkunknak köszönhetően, akár gyors helyszíni szervizelést, javítást is vállalunk. Keressen minket, a non-stop hívható autósegély szolgáltatásunk telefonszámán. Munkatársaink kiérkeznek a helyszínre a javításhoz szükséges eszközökkel, és javítják gépjárműve problémáját. Így elkerülheti a sorbán állást, nem kell egy szerelőműhelyben órákat várakoznia.

Defektet kapott? Valamilyen gumiproblémája van? Hívjon minket, mi ebben is tudunk segíteni. Gumiszerviz szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető.

Gyors kiérkezés, barátságos, jól képzett kollégák, modern gépjárműpark, éjjel-nappal hívható telefonszám, ez mind elmondható rólunk, keressen bátran!

Autószállítás, autómentés, hétvégén és akár ünnepnapokon is Kerecsend és annak vonzáskörzetében.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább