M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Kékestető | Non-stop tréleres autómentés

Kékestető vagy vonzáskörzetében keres, olcsó, szakszerű, gyors autómentő, autószállító szolgáltatást? Autója meghibásodott, és kénytelen volt félrehúzódni az út szélére?

Autómentő, autószállító Kékestető | Non-stop tréleres autómentés

Keressen minket az év bármely napján, éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, és várjuk a bajba jutottak hívását!

Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Autószállítást, autómentést nem csak személyautókra vállalunk, hanem teherautók, kisbuszok, nyergesvontatók, motorkerékpárok, kamionok, lakókocsikra is. Ennek megfelelően kollégánk hívását követően kiválasztja a mentéshez szükséges eszközöket és gépjárművet, amivel a megadott helyszínre indul. Munkatársaink jól képzettek, ennek köszönhetően helyszíni javítást is vállalnak.

A autószállítás lehet vontatva vagy tréleresen is. Amit az ügyfél kér, mi teljesítjük! Ha utasai elszállítása fejtörést okozna Önnek, mi megoldjuk azt is! Többszemélyes autómentőinknek nem gond utastársai elszállítása sem. Így nem kell órákat várakozniuk a meghibásodás helyszínén.

Szolgáltatásainknak köszönhetően a helyszíni javítás sem okoz gondot! Kerékcsere, motorbeindítás, zárnyitás, akkumulátor feltöltés, üzemanyagpótlás, ezeket kollégáink mind megoldják! Ha esetleg nagyobb a baj, és gyorsan szeretné folytatni útját, akkor biztosítani tudunk csereautót.

Esetleg külföldön jár, és ott romlott el az autója? Akkor is keressen minket bátran! Munkatársaink nemzetközi autómentésben is nagy rutinnal rendelkeznek.

Bennünk nem fog csalódni! Gépjárműveink rendszeresen karbantartottak és szervizeltek, ez mellett pedig el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással is! Munkatársaink pedig mind magasan képzettek!

Keressen minket, ha Kékestető vagy környékén keres olcsó, szakszerű autómentést, autómentő, autószállító szolgáltatást!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább