M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Jobbágyi | Non-stop tréleres autómentés

Jobbágyi vagy annak vonzáskörzetében hibásodott meg gépjárműve? Sérülés vagy netán műszaki hiba miatt lenne szüksége egy gyors autómentésre, autómentő, autószállító szolgálatra?

Autómentő, autószállító Jobbágyi | Non-stop tréleres autómentés

Akkor ne habozzon! Hívja telefonszámunkat, hogy segíthessünk: +36 (70) 224-1441.

Autószállító, autómentő szolgáltatásunk egész évben elérhető, éjjel-nappal! Telefonhívása után munkatársunk akár fél órán belül is a helyszínre érkezik. Nem kell több órát várakoznia a meghibásodás helyszínén. Nyugodtan kereshet minket hétvégén vagy akár ünnepnapokon is, mi mindig elérhetőek vagyunk.

Autómentő szolgáltatás szakszerűen, gyorsan! Nem csak személyautók mentését, szállítását vállaljuk, hanem teherautók, kisbuszok, lakókocsik, kamionok, munkagépek és akár motorkerékpárokét is! Ennek megfelelően, felkeresése után a kollégánk a megfelelő járművel fog a megadott helyszínre érkezni. Autója elszállítását meg tudjuk oldani tréleres vagy vontatott szállítással is.

Igény esetén csereautót is tudunk biztosítani! Itt minél előbb tudja folytatni megkezdett útját!

Nem csak egyedül utazott a gépjárművével? Több utasa elszállításáról is gondoskodnia kellene? Többszemélyes autómentőinknek ez sem akadály, levesszük ezt a terhet a válláról! Így utasainak nem kell órákat várakoznia az út szélén.

Autója meghibásodása nem tűnik vészesnek, csak helyszíni javításra lenne szüksége? Jól képzett munkatársaink gyors helyszínre érkezés után ebben is tudnak segíteni. Legyen szó motorbeindításról, kerékcseréről, zárnyitásról, akkumulátor feltöltésről, vagy üzemanyagpótlásról, mi segítünk!

Keressen fel minket, ha egy megbízható, gyors, olcsó autómentő, autószállító szolgáltatást keres Jobbágyi vagy annak környezetében! Non-stop autómentéssel az év minden napján állunk rendelkezésére!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább