M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Hollókő | Non-stop tréleres autómentés

Hollókő településen vagy annak környékén robbant le autójával? Azonnali segítségre lenne szüksége? Jól képzett, tapasztalt szakembert keres? Épp ünnepnap vagy hétvége van?

Autómentő, autószállító Hollókő | Non-stop tréleres autómentés

Autómentés Hollókőn

Nekünk ez nem akadály! Az év bármely napján éjjel-nappal állunk bajba jutott ügyfeleink rendelkezésére. Megkeresése után munkatársunk a lehető leggyorsabban kiérkezik a helyszínre, és áll az Ön rendelkezésére. Modern felszereléseinknek köszönhetően nem csak autószállítást vállalunk, hanem gyors helyszíni javítást is.

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441

Legyen szó akár személyautóról, teherautóról, munkagépről, kisbuszról, lakókocsiról, pótkocsiról, kamionról vagy motorkerékpárról, mi segítünk az elszállításban, javításban! Autószállítást tréleresen és vontatva is vállalunk! Hívása után kollégáink amilyen gyorsan csak tudnak sietnek az Ön segítségére a megfelelő járművel. Ott ragadt utasai elszállítását is tudjuk vállalni többszemélyesen autómentőinknek köszönhetően. Így utasainak nem kell órákat szobroznia az út mellett.

Autójának csak kisebb meghibásodása van? Akkor is keressen minket! Szakmailag magasan képzett kollégáink helyszíni javítást is vállalnak! Keressen bátran, ha zárnyitásra, motorbeindításra, gumi problémára, kerékcserére, akkumulátor feltöltésre, vagy üzemanyagpótlásra van szüksége. Hívjon minket az év bármely napján!

Külföldön akadt el autójával? Mi abban is tudunk segíteni! Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi autómentésben is. Ügyfélszolgálatunkkal való egyeztetés után kollégáink mihamarabb a segítségére indulnak.

Hívjon minket bátran, ha Hollókő vagy annak vonzáskörzetében romlott el gépjárműve, és olcsó, gyors autómentésre, autómentőre, autószállításra lenne szüksége!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább