M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Galyatető | Non-stop tréleres autómentés

Autója meghibásodott vagy balesetet szenvedett? Galyatető vagy annak környékén gyors, szakszerű autómentést, autószállító, autómentő szolgáltatást keres?

Autómentő, autószállító Galyatető | Non-stop tréleres autómentés

Kollégáink az év bármely napján non-stop ügyeletben várják a bajba jutott ügyfelek hívását, hogy a lehető leggyorsabban a megadott helyszínre érkezzenek.

Autómentést, autószállítást vállalunk személyautók, teherautók, munkagépek, kisbuszok, pótkocsik, nyergesvontatók, lakókocsik, motorkerékpárok, kamionok esetében is. Akár vontatva vagy trélerrel való a szállítást is vállalunk. Nem kell órákat várni a segítség kiérkezéséig. Szakembereink a megfelelő gépjárművünkkel garantáltan akár fél órán belül a helyszínre érkeznek.

Utasai elszállítását is tudjuk vállalni többszemélyes autómentőinknek köszönhetően. Így nem kell nekik se több órát a meghibásodás helyszínén várakozniuk. Gépjárműveink felelősség- és rakománybiztosítással vannak ellátva, és ez mellett nagyon modern eszközökkel vannak felszerelve.

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhetőek, és várják a bajba jutott gépjárművezetők hívását.

Nagyon jól képzett munkatársaink helyszíni javítást is vállalnak. Így gyorsan folytathatja megkezdett útját. Autómentő, autószállító szolgáltatásunkba beletartozik a kerékcsere, a motorbeindítás, a zárnyitás, az üzemanyagpótlás és az akkumulátor felöltés is. Hívjon minket non-stop!

Esetleg külföldön akadt el autójával? Nemzetközi fuvarozásban nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink ebben is tudnak segíteni! Akár egyszerre több jármű hazaszállítását is meg tudjuk oldani! Igény esetén csereautót biztosítunk, így gyorsan tudja folytatni megkezdett útját.

Szakszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállítás szolgáltatás Galyatető és környékén, a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább