M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentő, autószállító Egerszalók | Non-stop tréleres autómentés

Egerszalók és környékén olcsó, szakszerű, megbízható autómentés, autószállítás!

Autómentő, autószállító Egerszalók | Non-stop tréleres autómentés

Lerobbant gépjárművével, defektet kapott, műszaki hibát észlelt és ez miatt meg kell szakítania az útját? Keressen minket, mi segítünk Önnek! Magasan képzett szakembereink akár helyszínen orvosolják autója problémáját, meghibásodását, sőt akár kerékcseréjét is. Ha pedig nagyobb a probléma megoldjuk autója elszállítását is.

Non-stop hívható ügyfélszolgálatunk: +36 (70) 224-1441

Autószállító, autómentő szolgáltatásunk az év bármely napján 0-24 órában hívható, kollégáink non-stop ügyeletben állnak a bajba jutott ügyfeleik rendelkezésére. Legyen szó, akár személyautó, kisbusz, teherautó, motorkerékpár, lakókocsi, munkagép, elszállításáról, mi megoldjuk! Trélerrel vagy vontatva is el tudjuk szállítani gépjárművét! A helyszínre akár fél óra alatt kiérkezve, olcsó és szakszerű munkát végeznek kollégáink. Hívjon minket, ha sérülés vagy bármilyen hiba miatt nem tud tovább haladni!

Modern gépjárműparkunknak köszönhetően, és szakembereink jó képzettsége révén szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy helyszíni javítást is tudunk vállalni! Műszaki meghibásodás vagy kisebb probléma esetén kollégáink azonnali segítséget tudnak nyújtani. Így nem kell órákat várakoznia, hanem egy gyors javítás után már is folytathatja tovább az útját.

Ezeken felül gumiszervizeléssel is foglalkozunk, ami lehetővé teszi, hogyha bármilyen gumiproblémája van, legyen az épp defekt, mi segítünk! Keresse éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunkat, és kollégáink fél órán belül kiérkeznek a megadott helyszínre, természetesen a megfelelő eszközökkel.

Autómentés, autószállítás, hétvégén és ünnepnapokon is Egerszalók és annak környezetében.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább