M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Tiszafüred 0-24 | Autószállítás, autómentő Tiszafüred

Tiszafüredre ment nyaralni és nem tud hazajutni autójával? Műszaki hibás autója, esetleg lerobbant és keres egy gyors, megbízható autómentő, autószállító szolgálatot? 

Autómentés Tiszafüred 0-24 | Autószállítás, autómentő Tiszafüred

Az év minden napján elérhetőek vagyunk és állunk rendelkezésre, külföldi és nemzetközi tapasztalatokkal ellátott munkatársainkkal.

Lehet szó ünnepnapról, hétvégéről, nekünk nem számít! 0-24 órás ügyeletben várjuk a hívását és gyors kiérkezési idővel az Önnek legjobb megoldást fogjuk nyújtani!

Telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Az utazása közben robbant le, de mindenképp folytatni szeretné, nálunk erre is van megoldás, csereautót tudunk biztosítani.

Köszönhetően jól felszerelt járműparkunknak, nem csak személyautók szállítását tudjuk vállalni, hanem 3.5 tonna össztömegig teherautók, lakókocsik, pótkocsik és motorkerékpárok elszállításáról is gondoskodunk. Utastársai is ott ragadtak, nekik is tudunk szállítás biztosítani többszemélyes autóinkkal.

Hívjon minket és mi amilyen gyorsan csak lehet, kiérkezünk a helyszínre.

Megbízható autómentés, szállítást szeretne Tiszafüredről, akkor válassza cégünket, több éves tapasztalattal rendelkezünk. A képzett segítség mellett biztosítunk még ügyfeleinknek jó árat, gyors kiérkezési időt és az autóink el vannak látva felelősség- és rakománybiztosítással.

Helyszíni javítást is vállalnak jól képzett kollégáink, ha van rá lehetőség, ilyenek például: ajtó zárnyitás, akkumulátor csere vagy feltöltés, kerékcsere vagy esetleg üzemanyagtank feltöltés. Természetesen többszemélyes autóinkkal utasai elszállításáról is gondoskodunk.

Tiszafüreden megbízható, gyors, szakszerű autószállításért hívjon minket 0-24 óráig!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább