M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentés Szurdokpüspöki | Autószállítás, autómentő Szurdokpüspöki

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Szurdokpüspöki | Autószállítás, autómentő Szurdokpüspöki

Szurdokpüspökiben utazott, de útközben meghibásodott autója? Megbízható, gyors segítségre van szüksége?

M3 autómentes Görögország

Akkor nem kell tovább keresnie, hívja ügyfélszolgálatunkat és kollégánk a lehető leggyorsabban érkezik ki a megadott helyszínre, hogy megkapja  kellő segítséget!

Lehet hétvége vagy ünnepnap, nálunk ez nem akadály! Az minden napján 0-24 óráig ügyeletben vagyunk és várjuk bajba jutott ügyfeleink megkeresését!

Kapcsolatfelvétel: +36 (70) 224-1441.

Nagy múlttal és rengeteg tapasztalattal rendelkező cégünk a legkorszerűbb műszaki felszereltséggel rendelkező és legmegbízhatóbb vállalat a fuvarozás terén. Felelősség és rakománybiztosítással rendelkező gépjárműveinket, magas képzett, nemzetközi szállításban jártas sofőreink vezetik. Nálunk nem érheti csalódás, válasszon minket!

Ha Önnek 3.5 tonna alatti kisbusz, teherautó, utánfutó vagy motorkerékpár szállításra van szüksége akkor is állunk rendelkezésére! Esetleg többen ragadtak le az útszélén? Többszemélyes autóinkkal útitársai szállításáról is gondoskodunk. Úgy döntenek, hogy szeretnék folytatni az útjukat, akkor biztosítunk csereautót így nem kell félbeszakítani nyaralását, utazását!

Lehető leggyorsabban szeretné ha a helyszínre érkezzünk, akkor hívjon most és mi amilyen gyorsan csak lehet indulunk a segítségére!

Kisebb helyi problémája van, abban is tudnak segíteni jól képzett kollégáink. Kereket kellene cserélni? Vagy ajtaja zárnyitását kell javítani? Esetleg üzemanyag feltöltés vagy motorbeindítás? Ezeket kollégánk mind megoldja a helyszínen!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább