M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Szlovákiából 0-24 | Autószállítás, autómentő Szlovákia

Szlovákia útjain autózik és gondja támad kocsijával? Mi vagyunk a megoldás! Baleset vagy műszaki probléma esetén hívjon minket és mi azonnal segítünk járműve hazaszállításában!

M3 autómentes Szlovákia

Autómentő, autószállító szolgálatásunk évek óta magas színvonalon működik, ami garancia Önnek! Az év minden napján segítünk, amit kiváló műszaki szakembereink, korszerű berendezéseink és megbízható állapotú autóink garantálnak az Ön számára!

Ügyfélszolgálatunk non-stop elérhető telefonszáma: +36 (70) 224-1441.

Lerobbant az autója Szlovákia területén? Nem kell aggódnia, mi Önt és tárasit is kényelmesen haza szállítjuk többszemélyes autóinkkal!

Szolgáltatásunk nem korlátozódik kizárólag személyautók szállítására, vállalunk 3,5 tonna össztömeg alatti teherautókat, kisbuszokat, lakókocsikat, utánfutókat, sőt még motorkerékpárokat is!

Maradni szeretne Szlovákiában? Erre is van megoldás: csereautót biztosítunk Önnek! Csak hívnia kell minket és ebben is segítünk!

Lemerült akkumulátor, kerékcsere, kifogyott üzemanyag, ajtó zár nyitása vagy kisebb meghibásodás? Ebben is segítenek magasan kvalifikált szakembereink! Kitűnően felszerelt gépjárműveikkel kiérkezve már a helyszínen elhárítják ezeket a problémákat.

Ha Szlovákiában jár és bajba kerül, mert meghibásodik az autója, nyugodtan hívjon minket! Mi azonnal a helyszínre megyünk és segítünk, legyen az hétköznap vagy akár ünnepnap! Egész évben nyitva tartunk!

Autómentésben, autószállításban a legjobb helyre fordul, ha minket hív! A jól képzett szakemberek, a modern járműpark mellett felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk Ön és autója biztonságát!

Hívjon minket, hogy segíthessünk!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább