M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Poroszló 0-24 | Autószállítás, autómentő Poroszló

Poroszlóra ment nyaralni, de útközben meghibásodott gépjárműve? Gyors, megbízható, autómentőt keres ?

Autómentés Poroszló 0-24 | Autószállítás, autómentő Poroszló

Hívjon minket, nem kell tovább keresnie, mi a lehető leggyorsabban megyünk ki a megadott helyszínre, és a legjobb megoldást nyújtjuk az Ön számára!

Lehet ünnepnap vagy épp hétvége mi akkor is rendelkezésére állunk! Azonnali segítséget nyújtunk az év bármely napján 0-24 órás ügyeletben.

Elérhetőségünk: +36 (70) 224-1441.

Vállatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik és a legkorszerűbb eszközökkel, berendezésekkel állunk ügyfeleink szolgálatára. Magasan képzett, nemzetközi szállításban rutinos sofőrjeink mennek ki a helyszínre, az Ön segítségére, hogy minél előbb megoldják problémáját! Válasszon minket, nem fog csalódni!

Személyautó elszállítása mellett vállaljuk 3,5 tonna össztömeg alatti kisbuszok, utánfutók, teherautók, motorkerékpárok hazaszállítását is. Ha többen utaztak és utastársainak is szállításra van szüksége, mi azt is megoldjuk a többszemélyes autóinkkal. Esetleg folytatná tovább útját? Akkor csere autót tudunk biztosítani az Ön számára.

Keressen minket elérhetőségünkön, hogy minél előbb segíteni tudjunk a javításban, elszállításban! A minőségi segítség nyújtás nálunk alapfeltétel!

Ha autójának a hibája helyben orvosolható, akkor tapasztalat szakembereink a helyszínen megkezdik a javítást, legyen szó: zárnyitásról, kerékcseréről, üzemanyag feltöltésről, motorbeindításról, így nem kell útját félbehagyni!

Nem tud hazajutni Poroszlóról és több autót szeretne egyszerre elszállíttatni? Nekünk ez se probléma, jó áron, gyorsan precíz megoldjuk gépjárművei elszállítását. Hívjon minket éjjel-nappal az év bármely szakában.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább