M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentés Németországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Németország

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Németországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Németország

Nyaral , vagy üzleti úton jár Németországban és problémája akad az autójával? Mi segítünk! Akár műszaki gondja van, akár baleset történt hívjon minket, és mi azonnal ott vagyunk, megoldjuk járművé hazaszállítását!

M3 autómentes Németország

Évek óta jól működő autómentő, autószállító szolgáltatásunk biztosíték arra, hogy mi nem okozunk csalódást! Minden igényt kielégítő műszaki berendezésekkel, kiválóan képzett szakemberekkel és megbízható műszaki állapotú autókkal állunk rendelkezésükre az év minden napján!

Ügyfélszolgálatunk non-stop elérhető telefonszáma: +36 (70) 224-1441.

Németországban robban le az autója, műszaki gondjai vannak? Nem kell kétségbe esnie! Akár Önt, akár útitársait is haza hozzuk többszemélyes autóinkkal!

Nemcsak személyautókat tudunk szállítani, hanem 3,5 tonna össztömeg alatti teherautókat, kisbuszokat, lakókocsikat, utánfutókat, sőt még motorkerékpárokat is!

Önnek továbbra is Németországban kell maradnia! Ezt is megoldjuk! Csereautót biztosítunk az Ön számára, csak hívjon minket!

A megadott helyszínre kiérkező jól képzett szakemberink magas színvonalúan felszerelt járműveikkel megérkezve akár helyben is megoldják a kisebb problémákat. Akár kerékcseréről, zárnyitásról, lemerült akkumulátorról, kifogyott üzemanyagtartályról legyen is szó, munkatársaink azonnal segítenek megoldani a gondjait!

Ha autója meghibásodik Németország területén ne essen pánikba! Hívja ügyfélszolgálatunkat! Hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk, szakembereink a lehető leggyorsabban kiérkeznek a helyszínre!

Autómentésben, autószállításban mi profik vagyunk! A korszerű járműpark, a képzett szakemberek mellett felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk Ön és autója biztonságát!

Várjuk hívását, nálunk garantált a jó minőség!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább