M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentés Lengyelországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Lengyelország

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Lengyelországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Lengyelország

Lengyelországi útja során megadta magát az autója? Azonnali hazaszállításra lenne szüksége? Több autóelszállításához keres egy jó autómentőt?

M3 autómentes Lengyelország

Kiválón működő, több éves tapasztalattal rendelkező cégünk, gyors, szakszerű segítséget nyújt Ön számára! Non-stop ügyfélszolgálatunkat hívhatja az év bármely napján, nálunk nem számít, hogy ünnepnap vagy hétvége van, mi akkor is felvesszük a telefont!

Hívjon most! : +36 (70) 224-1441.

Ha a legjobb autómentő, autószállító céget keresi akkor megtalálta! Hatalmas gépjárműparkunknak köszönhetően, személyautó szállítás mellett tudunk vállalni 3.5 tonna alatti kisteherautók, utánfutók, kisbuszok, motorkerékpárok elszállítását is.

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező magasan képzett szakembereink várják hívását, hogy minél hamarabb kiérjenek a megadott helyszínre. Nagyon jól felszerelt, korszerű berendezéssel ellátott, akár több személy elszállítására alkalmas autóinkkal indulnak a Lengyelországi helyszínre.

Ha olyan problémája akadt, aminek a helyszíni javítása megoldható, azt tapasztalt kollégánk megjavítja legyen szó akár zárnyitásról, üzemanyag feltöltésről, motorbeindításról vagy kerékcseréről.

Nagyon fontos a gyorsaság és szakszerű ellátás mellett a biztonság is, ezért gépjárműveink rendszeresen vannak szervízelve és karbantartva, de ha ez nem lenne elég utas-és rakománybiztosítással is el vannak látva.

Nagyobb probléma esetén, ami nem javítható azonnal, akkor csereautót tudunk biztosítani, így folytatni tudja tervezett útját. Hívjon minket azonnal, mi segítünk!

Lengyelországban ragadt autójával? Profi autószállítót keres gyors kiérkezéssel? Akkor ne várjon, hívjon most!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább