M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Külföldről 0-24 | Autószállítás, autómentő Külföld

Külföldön robbant le gépjárművével? Mihamarabbi, szakszerű segítségre van szüksége a hazaszállításhoz? Több járműve van, amit egyszerre kellene elszállítani?  Fontos a gyorsaság a magas színtű szakértelem és a biztonság?

M3 autómentes Külföld

Autószállítás, autómentés külföldről

Modern, jól felszerelt műszaki eszközökkel felszerelt autóinkkal, képzett sofőrökkel vállaljuk hazaszállítását az Európai Unió tagállamaiból: Belgium, Ausztria, Bulgária Németország, Dánia, Ciprus, Egyesült királyság, Csehország, Észtország, Görögország, Finnország, Franciaország, Horvátország, Svájc, Írország, Hollandia, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Olaszország, Málta, Portugália, Spanyolország, Románia, Svédország, Szlovénia és Szlovákia.

Non – stop működő ügyfélszolgálatunkat hívja egész évben, hogy munkatársaink a leghamarabb a segítségére induljon!

Ügyfélszolgálat: +36 (70) 224-1441.

Modern, kiváló járműparkunk, folyamatosan szervízelt a nemzetközi autómentés minden feltételét kielégítő műszaki felszereléssel ellátott autókkal áll rendelkezésre. Minden autónkra felelősség- és rakománybiztosítás van kötve és ezek mellett természetesen a külföldi autószállításhoz szükséges engedélyekkel is rendelkeznek. Kollégáink több éves nemzetközi fuvarozás mellett jól képzett és magas szakértelemmel bírnak.

Külföldön lerobbant az autójával, akkor hívjon minél hamarabb, hogy mi gyors, megbízható segítséget nyújtsunk. Amilyen gyorsan csak lehetséges mi a helyszínre érkezünk és elszállítjuk hibás gépjárművét. Autószállító és autómentő szolgáltatásunk egész évben hívható!

Külföldön megvásárolt gépjárművét szeretné hazaszállítatni? Hívjon bátran! Tudunk segíteni az ilyenkor szükséges dokumentumok, engedélyek beszerzésében is. Többszemélyes autóinknak köszönhetően egyszerre több gépjárművet is haza tudunk szállítani!

Vállaljunk még személyesautók mellett a 3,5 tonna alatti kisbuszok, teherautók, pótkocsik, munkagépek, lakókocsik és motorkerékpárok szállítását is. Utasai elszállítása miatt se aggódjon, arról is megtudjuk oldani!

Alacsony áron gyors, megbízható, szakszerű autómentés keres, akkor keressen fel minket!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább