M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentés Jászfényszaru 0-24 | Autószállítás, autómentő Jászfényszaru

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Jászfényszaru 0-24 | Autószállítás, autómentő Jászfényszaru

Jászfényszaruban ragadt autójával és nem tud hazajönni? Ezért azonnali segítségre van szüksége, egy megbízható autómentőre, autószállítóra?

Autómentés Jászfényszaru 0-24 | Autószállítás, autómentő Jászfényszaru

Vállaltunk több éves tapasztalattal és nemzetközi szállításban rutinos munkatársakkal áll az év bármely szakában ügyfelei rendelkezésére!

Lehet ünnepnap, hétvége, nekünk nem számít! 0-24 órás ügyeletben várják kollégáink hívását! Hívás után a lehető leggyorsabb kiérkezési idővel dolgozunk.

Non-stop hívható telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Fontos üzleti úton van, vagy lefoglalt nyaraláson és mindenképp folytatni szeretné útját? Csereautót tudunk biztosítani az Ön számára!

Jól felszerelt járműparkunkba rendelkezésre állnak nem csak személyautó szállításra alkalmas járművek, így 3,5 tonna alatti kisteherautók, pótkocsik, lakókocsik, kisbuszok vagy motorkerékpárok szállítását is vállaljuk. Ott ragadtak Önnel utasai is? Többszemélyes gépjárműveinkkel gondoskodunk ott várakozó társairól is!

Hívjon most és mi a lehető leggyorsabban érkezünk a megadott helyszínre!

Jászfényszaruból szeretné elszállíttatni autóját és ehhez keres egy megbízható, baráti áron dolgozó autómentő, autószállító céget? Több éve jól működő szolgáltatásink mellett garantáljuk a gyors kiérkezési időt és ezen felül minden autónkra van kötve felelősség- és rakománybiztosítás. Biztonság, gyorsaság, jó ár! Hívjon minket!

Helyszínen megoldható problémája van ? Tapasztalt kollégánk helyben javítja a hibát legyen szó kerékcseréről, ajtaja zárnyitásáról, akkumulátor cseréről vagy üzemanyag feltöltésről. Keressen minket bátran!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább