M3 autment02, autments
  • Kezdőlap
  • Autómentés Horvátországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Horvátország

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Horvátországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Horvátország

Horvátországban hibásodott meg autója, autómentésre van szüksége? Mielőbbi segítséget szeretne, hogy elszállítsák gépjárművet? Hívjon minket, és mi gyors segítséget nyújtunk!

M3 autómentes Horvátország

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink és modern műszaki berendezéseink garantálják Önnek a legjobb szolgáltatást. Autóink mindig karbantartott állapotban állnak készen a szállításra, az év bármely napján.

Telefonszámunk, ügyfélszolgálatunk a következő számon érhető el: +36 (70) 224-1441.

Horvátországban ragadt és nem tudja mi lesz az utasaival? Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársait is gyorsan, kényelmesen hazaszállítjuk.

Nem csak személyautók szállítását vállaljuk, hanem 3.5 tonna össztömeg alatti, lakókocsik, teherutók, utánfutók, motorkerékpárok és kibuszokat is el tudjuk szállítani.

Fontos úton van és mindenképp tovább kell haladnia, akkor csereautót tudunk biztosítani. Hívjon bátron mi gyors segítséget nyújtunk, megoldjuk problémáját!

Jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink, a kiválóan felszerelt autóinkkal kiérkezve a helyszínen is megoldhatják, megkereshetik autója meghibásodását. Beszélhetünk akár, lemerült akkumulátorról, kerékcseréről, kifogyott üzemanyagról, ajtaja zárnyitásáról, amennyiben szakembereink úgy ítélik meg ott helyben javítják az adott meghibásodást.

Ne legyen letörve és ácsorogjon lerobbant autója mellett! Hívja ügyfélszolgálatunkat 0-24 óráig. Legyen akár hétvégéről vagy ünnepnapról szó munkatársaink a olyan gyorsan érkeznek a helyszínre, amennyire csak lehetséges.

Autószállításról vagy autómentésről legyen szó mi értjük a dolgunkat! A modern járműparkunk és magasan képzett szakembereinken kívül felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk az autója és Ön biztonságát.

Hívjon bátran, mi segítünk!


Autómentés Horvátországból: nem hagyjuk, hogy rossz véget érjen a nyaralás!

autómentés HorvátországbólA nyár minden évben sok nyaralót mozgósít, akik közül jó néhányan autóval indulnak útnak. Horvátország egyike az évek óta népszerű úti céloknak, ami nem is csoda, hiszen a jellegzetes horvát tengerpart, a csodálatosan tiszta, kéklő víz, a barátságos környezet mind nagyon hívogató azok számára, akik tengerparti nyaralást terveztek maguknak, illetve családjuknak. A nyaralás azonban könnyen rémálomba fordulhat, ha nem vigyázunk. Persze néha minden óvatosság hiábavaló, és a balszerencse bekövetkezik, például egy lerobbant autó képében. Nincs is annál rosszabb, amikor félúton hazafelé kényszermegállónak leszünk az áldozatai, és nem tudjuk, hogy hová fordulhatnánk segítségért. A segítség pedig nagyon is valós és megbízható forrásból érkezik, csak tudni kell, hol keressük. Az autómentés Horvátországból is lehet egyszerű és gördülékeny feladat, ha olyan céget bíz meg vele a bajba jutott autós, aminek már nagy gyakorlata van az efféle feladatokban.  

Forduljon bizalommal hozzánk autómentésért Horvátországból, ha nem szeretné, hogy a nyaralás még rosszabbul alakuljon! Ha nem akar az út mentén vesztegelni beláthatatlan ideig a hőségben ücsörögve, ha nem szeretne több órás késéssel hazaérkezni, akkor mozgósítson minket! Az autómentés Horvátországból non-stop működik, tehát akár az éjszaka közepén is elindulunk, hogy Önt és autóját hazaszállítsuk! Mindenre fel vagyunk készülve: szerszámokkal a helyszíni javításhoz ugyanúgy, mint a több utas szállítására is alkalmas járművel. Mi nem hagyjuk cserben, hanem gondoskodunk a gyors segítségről akkor is, ha a feladat az autómentés Horvátországból!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén, ha az úton baleset érte, defektet kapott, vagy elromlott az autója, és vegye igénybe színvonalas és megbízható szolgáltatásainkat autómentéshez Horvátországból! Garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni, mert még ilyen nagy távolságokon is számíthat ránk bármikor, éjjel, vagy nappal, hétköznap, vagy hétvégén is autómentésnél Horvátországból!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább