M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Eger non-stop | Autómentő 0-24

Ha lerobbant, megsérült autójához keres gyors, olcsó autómenőt, autószállítót, vagy a helyszínen megoldandó meghibásodáshoz hívna szakszerű segítséget, keressen minket! Szakembercsapatunkkal, felszerelt gépjárműparkunkkal minden problémára megoldást találunk.

M3 autómentes Eger

Non-stop működő autómentés, autósegély Eger és környékén, valamint az M3 autópálya  szakaszán az év bármely napján.

Személyautó, motorkerékpár, teherautó, kisbusz sérülése, meghibásodása esetén mi a megfelelő autóval érkezünk a megadott helyszínre, hogy a lehető leghamarabb elszállíthassuk gépjárművét. Nem kell órákat várni a segítség megérkezéséig. Legyen szó tréleres vagy vontatva szállításról, nálunk mindkettő lehetséges.

Modern eszközrendszerünknek köszönhetően helyszíni gyors szerviz munkálatok elvégzését is vállaljuk a helyszínen. Hívja éjjel-nappal elérhető autósegély szolgáltatásunkat, és a telefonos egyeztetés után, kollégáink minél hamarabb a  helyszínre érkezen, hogy orvosolják gépjárműve műszaki problémáját. Így Önnek nem kell egy szerelőműhelyben várakoznia, sorban állnia.

Defekt, gumiprobléma esetén a megadott helyszínre érkezve gyors segítséget nyújtunk pótkerekét felrakjuk vagy elszállítjuk a legközelebbi gumis mühelybe  Hívjon minket, hogy a telefonos egyeztetés után a mielőbb indulhassunk!

Ne bosszankodjon, megsérült, meghibásodott gépjárműve mellett. Hívja autómentő szolgáltatásunkat, és gyors kiérkezési idővel vagy a helyszínen megoldjuk problémáját, vagy a megadott helyszínre szállítjuk autóját.

Autómentés, autószállítás, komplett autósegély hétvégén és ünnepnap is Eger és környékén, illetve az M3 autópálya egész szakaszán.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább