M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Borsodivánka 0-24 | M3 autómentő éjjel-nappal

Borsodivánka vagy közelébe hibásodott meg autója? Szakszerű autómentésre, autószállításra van szüksége? Helyben megoldható problémához keres szakembert, hogy mielőbb folytatni tudja útját?

M3 autómentes Borsodivánka

Több éve sikeresen működő cégünk garantálja, hogy szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Legyen hétvége vagy ünnepnap, a nap 24 órájában fogadjuk a bajba jutott gépjárművezetők hívását. Szakszerű, gyors, megbízható segítségért hívjon minket mihamarabb!

Non-stop elérhető telefonszámunk: +36 (70) 224-1441.

Autómentés, autószállítás minden kategóriába, vontatva vagy trélerrel. Telefonos egyeztetés után a megfelelő gépjárművünkkel érkezünk  a helyszínre. Személyautók szállítása mellett teherautók, kisbuszok, pót-vagy lakókocsik, motorkerékpárok, illetve kamionok mentését is vállaljuk. Hívását követően a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezünk, és a megadott helyre szállítjuk autóját.

Ha többen utaztak az autóba, és utasainak az elszállítása is az Ön feladata, hívjon minket, segítünk megoldani. Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársainak sem kell órákat várakozniuk a meghibásodás, sérülés helyszínén.

Kisebb, helyszínen megoldható probléma miatt szakadt félbe utazása? Nem akar szerelőműhelyben várakozni a hiba elhárításáig? Autószállító, autmentő szolgáltatásunkkal mi a helyszínen orvosoljuk problémáját. Legyen szó kerékcseréről, gumiproblémáról, zárszerkezet meghibásodásról, motorbeindítási nehézségről, üzemanyag feltöltésről, szakemberünk gyors, szakszerű megoldást talál Önnek, és rövid idő múlva folytathatja is útját. Keressen minket az év bármely napján, non-stop várjuk hívását.

Hívjon minket, ha Borsodivánka vagy környékén keres szakszerű, gyors, olcsó autómentő, autószállító vagy autósegély szolgáltatást.

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább