M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Bogács 0-24 | Autószállítás, autómentő Bogács

Bogácson robbant le személyautójával? Szeretné a legjobb, legyorsabb autómentő szolgálatot az autója elszállításához? Csereautót is szeretne, hogy folytatni tudja útját?

Autómentés Bogács 0-24 | Autószállítás, autómentő Bogács

Hívjon minket mielőbb: +36 (70) 224-1441.

A nap 24 órájában non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére az év minden napján! Magas képzettséggel rendelkező szakembereink, korszerűen felszerelt auótinkkal a lehető leggyorsabb kiérkezési idővel mennek ki a megadott helyszínre. Autószállításban, autómentésben verhetetlenek vagyunk!

Több indultak útra, és most az ő elszállításukról is gondoskodni kell? Többszemélyes gépjárműveinknek köszönhetően őket is elszállítjuk a megbeszél címre.

Ügyfélszolgáltunknak nyugodtan jelezze, ha csereautót venne igénybe, ezt is elintézzük Önnek!

Személygépjármű szállítás mellett, foglalkozunk 3,5 tonna alatti teherautók, lakókocsik, kisbuszok, pótkocsik vagy kerékpárok elszállításával is. Hívjon nyugodtan, magas képzettséggel rendelkező munkatársunk a nagyon jól felszerelt autóinkkal indulnak a helyszínre.

Úgy érzi nem olyan nagy a baj, helyben megoldható lenne a meghibásodás? Ezen problémán is tudunk segíteni. Kerékcsere, ajtó zárnyitás, motorbeindítás, üzemanyag feltöltés ezeket mind helyben megoldjuk Önnek!

Karbantartott, folyamatos szervízelt, korszerű műszaki berendezésekkel felszerelt autóink állnak a rendelkezésére, így autómentő, autószállító szolgáltatásinkban biztos nem fog csalódni! Ha ez nem lenne elég szakemberink nagyon jól képzettek és több éves rutinnal rendelkeznek nemzetközi autószállításban. A biztonság is fontos cégünknél, ezért minden autónkra felelősség- és rakománybiztosítást kötöttünk.

Gyors, nagyon megbízható, alacsony árral dolgozó autómentőt keres, akkor hívjon minket!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább