M3 autment02, autments

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Ausztriából 0-24 | Autószállítás, autómentő Ausztria

Ausztriában robbant le személygépkocsijával, szeretne szakszerű segítség, hogy haza legyen szállítva az autója?  Több gépjárművet is szeretne Magyarországra szállítani, de nem tudja, kihez forduljon?

M3 autómentes Ausztria

Több éve sikeresen, jól működő autószállító, autómentő cégünk non – stop rendelkezésre áll egész évben, legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről.

Ügyfélszolgáltunk hívható a nap bármely szakában: +36 (70) 224-1441.

Mi előbbi segítségre szorul? Fontos Önnek, hogy az autómentő szolgáltatás réészét képezze a biztosítás? Jól képzett szakembereket szerente? Utasai elszállítására is kell megoldás? Több gépjárművet szeretne elszállítani? Esetleg csereautóra lenne szüksége?

Mi ezeket mind biztosítjuk Ön számára!

Az Ausztriában megadott helyszínre a lehető leghamarabb kiérkeznek a magasan képzett, sok tapasztalattal rendelkező sofőrjeink.

Korszerű műszakilag jól felszerelt autóinkkal, magasan képzett szakembereink vállalják személyautók szállítása mellett a 3,5 tonna alatti különböző járművek elszállítását is, ilyenek mint: kisbuszok, teherautók, lakókocsik, pótkocsik, motorkerékpárok. Ha olyan problémája van amit a helyszínen megtudnak oldani a szakembereink, azt természetesen azonnal megjavítják pl. üzemanyag feltöltés, zárnyitás, kerékcsere, motor beindítás. Így Ön már folytathatja is útját.

Cégünknél fontos a biztosítás így autóinkat rendszeresen karbantartjuk és modern eszközrendszerrel látjuk el. Ezek mellett minden autónkra felelősség- és rakománybiztosítás van kötve.

Többszemélyes autóinknak köszönhetően, ha utasai elszállítása is Önre hárult, mi megoldjuk! Több autó elszállítására is van lehetőség a jól felszerelt gépjárműparkunknak köszönhetően. Nálunk semmi se lehetetlen! Mindenre találunk megoldást!

Megbízható partnert keres Ausztriából való gyors hazaszállításra, autómentésre, akkor hívjon minket!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább